star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ónod

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 324 m²

    telek

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó ház Ónod

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 324 m² telek

  • Eladó ház Ónod

  • 73m²


Ár:

23 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladó Ónod településén a Rákóczi utcán egy 73 nm-es 3 szobás családi ház.
2021-ben megtörtént a villamos és víz hálózat teljes cseréje, szigetelést is kapott a ház, de a színezés még hiányzik. Tető szerkezete jó állapotú cserép, a bejárati ajtaja pedig több ponton záródó biztonsági ajtó.
Mindegyik szobában laminált padló, álmennyezet található, többi helyiségben hideg burkolat. Mindhárom szoba nagyon tágas és fényes. Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, hőleadása radiátorokon keresztül történik. A szobák ablakai műanyag nyílászáróval és redőnnyel vannak ellátva, kivéve a konyha ablaka mert oda terasz ajtót terveztek.
A házban megtalálható még egy kamra is mely egyben mosókonyha, így a mosó és szárítógép sem foglalja a helyet a fürdőszobában.
A fürdőszoba befejezése az új tulajdonosra vár, így semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy az ígényeknek megfelelően legyen kialakítva.
Külön kazánház van és hozzá kezdtek egy fedett terasz építéséhez is, hogy a finom ételeket a szabad levegőn fogyaszthassák el.
1324 nm a telek nagysága, ami akár állattartásra, ültetésre is alkalmas, de több gyermekes családnak is kiváló hiszen nem kell játszótérre vinni, hanem az udvaron ki lehet alakítani egy saját játszóteret is. Ásott kút is megtalálható benne, nem gond az öntözés sem.
Az utca nagyon csendes, jó szomszédokkal. A közelben pár száz méterre megtalálható óvoda, általános iskola, posta, boltok.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük megy együtt akár hétvégén is!
OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, Falusi CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen és hivatkozzon az M250130 számra.

Referencia szám: M250130


Elhelyezkedés

Ónod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617487


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


18 900 000 Ft

Ónod

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 180m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617487

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Ónodi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 324 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 321 918 Ft, ami az Ónodi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ónod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.