star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Őrbottyán

  • 112 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 278 m²

    telek

Vételár:

95,55 millió Ft

Eladó ház Őrbottyán

  • 112 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 278 m² telek

  • Eladó ház Őrbottyán

  • 112m²


Ár:

95 550 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BUDAPEST KÖZELI LUXUS!

A fővárostól mindössze 30 km-re Őrbottyán településen kínáljuk a hirdetésben szereplő, lakóparkot. A kivételes lakókörnyezetet jellemzik a tágas belső terek, a hangulatos utcák és a hatalmas parkosított zöld területek.

A békességre és élhető lakókörnyezetre vágyó vásárlóink egyaránt válogathatnak a dekoratív kisváros által kínált nagyobb telek területen álló modern családi házak (112nm-től 124nm-ig) és a kisebb hobby kertel rendelkező ikerházak (91nm-től 133nm-ig) között!

Kuriózumként említhető, hogy az ikerházakhoz kapcsolódó telkek alapterülete a szokásosnál lényegesen nagyobb! A precízen átgondolt ikres beépítésnél a tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy az épületek között ne legyen közös falszakasz az egyéb hanghatások elkerülése és a nyugodt lakhatás érdekében. Ahogy arra is ügyeltek, hogy az adott területen elhelyezkedő épületegyüttesek jól hasznosítható elő- és (vagy csak) hátsó kerttel rendelkezzenek.

Az épületekre vonatkozó műszaki leírás:

- külső falazat: 30cm vastag POROTHERM blokk tégla,
- belső válaszfalak: 10 cm POROTHERM válaszfal tégla,
- tetőfedés: Bramac tetőcserép,
- nyílászárók: 3 rétegű, 6 légkamrás hőszigetelt üvegezés (előkészített redőny tokokkal)
- választható beltéri ajtó színek (fehér, dió, juhar, wenge, bükk, akác, - - natúr tölgy)
- hőszivattyús rendszer, padlófűtéssel.

Amennyiben békés lakókörnyezetben szeretné tölteni a mindennapjait, hívjon, hogy fizikálisan is megtekinthesse a lakóparkban elhelyezkedő ingatlanok bármelyikét! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347648


Elhelyezkedés

Őrbottyán, kálvária domb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494777


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494777

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Őrbottyáni (kálvária domb) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 278 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 95,55 millió Ft, négyzetméter ára 853 125 Ft, ami az Őrbottyáni átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Barta-Léka Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494777. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Őrbottyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.