star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Őrbottyán

  • 116 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 699 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Őrbottyán

  • 116 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 699 m² telek

  • Eladó ház Őrbottyán

  • 116m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ, ÚJÉPÍTÉSŰ 5 SZOBÁS IKERHÁZ LAKÁSA ELADÓ, 699 NM-ES TELKEN!
Őrbottyán panorámás részén eladó 116,42 nm lakóterülettel (+ 19,2nm-es garázs, +14 nm-es terasz), kétszintes ikerházfél.
A főfalak Porotherm N+F 30 téglafalak, 15 cm-es hungarocell szigetelést kaptak. Az ingatlan betonfödémes, a tető antracit betoncserép fedésű.
A fűtés 10 kWattos hőszivattyúról megoldott, mely padlófűtésen keresztül adja le a hőt, elektromos ellátása "H" tarifás mérőről biztosított.
Az elektromos kapu, kaputelefon kábelezése előkészítve.
Az ablakok műanyagok, 3 rétegű üvegezéssel, 6 légkamrásak.
Igényes, színben harmonizáló burkolatok, egyedi kialakítású nyílászárók
jellemzik az ingatlant, mellyel kicsit a panorámának is kedvezett a tervező. A közös fal Sylka hanggátlót, és plusz gipszkartonozást is kapott mindkét oldalon.
A 699 nm-es telek nagy része a ház mögött helyezkedik el, ahová a teraszkapcsolatos nappali is nyílik.
A garázs elektromos kapuval rendelkezik.

Az ingatlan nagy előnye továbbá a jó elhelyezkedése, mert bár csendes rész, mégis közel a vasútállomás (Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik-gyorsított járattal is), illetve a távolsági busz megállója (Budapest Újpest-Városkapu és Püspökszilágy között közlekedik).

A közelben továbbá CBA, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, egészségház, csütörtökönként termelői piac, nagybevásárolni pedig a közeli veresegyházi Lidl.

Kikapcsolódásra az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a termál fürdő, az uszoda, a medvepark, és a vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget egy hosszú nap után.

Hitelre van szüksége a vásárláshoz, vagy a 2024-es csok lehetőségek érdeklik?
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362745


Elhelyezkedés

Őrbottyán, panorámás részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608709


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608709

Az általad megtekintett eladó Őrbottyáni (panorámás részén) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 699 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 732 759 Ft, ami az Őrbottyáni átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608709. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Őrbottyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.