star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Őrbottyán

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

37,79 millió Ft

Eladó ház Őrbottyán

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Őrbottyán

  • 63m²


Ár:

37 790 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Őrbottyán külterületi részén eladó 63 nm nettó lakóterülettel gazdasági épület besorolású, 1 téglaépítésű ház + 1 részben tégla, részben faház, lekerített 900 nm-es sajáthasználatú kerttel. Osztatlan közös tulajdonban lévő 1300 nm-es a telek, fizikailag három részre osztott. Igény szerint ügyvédi használati megosztó készíthető.
A téglaépítésű ház (40 nm) jó állapotú, 2004-ben bővített, új tetőt kapott bitumenes zsindelyfedéssel, szarufák közötti szigeteléssel, OSB borítással.
Cserélve lett a villany-, és víz vezeték, a ház 5 cm-es külső szigetelést kapott. A ház nyílászárói fa- és műanyag, de mindenhol hőszigetelt, dupla üvegezésű. A bejárati ajtó biztonsági, acélbetétes, több ponton záródó.
A fűtés kandallóval megoldott, mely épített kéményre van kötve.
A nappali 15 nm, a konyha 3,9 nm, a fürdő 4,5 nm, a háló 8,2 nm, a különálló nyári konyha 2,7 nm plusz 1,7 nm a mellette lévő wc + tusoló.
A két épület bejárata között jelentős méretű térkövezett fedett terasz található, illetve a háló alatt alacsony belmagasságú, de jó állapotú pince.

A kertben több autó beállására is van lehetőség, kerti tároló is helyet kapott. Szőlő tőkék, szeder bokrok, eper, kétfajta alma fa, fügefák, meggyfa,
naspolya fa, lila akácok, mályvák szinesítik a kertet.

A vegyesfalazatú (tégla-fa) épület, nettó 23 nm, teljeskörűen felújítandó, de jó lehetőség egy nagyobb gyerek külön lakrészének, vagy akár kiadásra is, így a család egy fix bevételhez jutna havonta.

Az ingatlan helyiségei: közlekedő-konyha 8 nm, háztartási helyiség (mosógépkiállás) 5,4 nm, szoba 9,8 nm. Mellette külön bejárattal tároló található.
A kertben különálló faházban wc, és zuhanyzónak előkészített helyiség van.
Közművek szempontjából víz (kerti csap is)- áram a házban, jelenleg a szennyvíz emésztőbe távozik. Az ingatlan előtetős része rossz állapotú bitumenes zsindely, a hátsó főépületé pala.
A fűtés kályhával megoldott.

A vasútállomás kb. 700 méterre található (Budapest Nyugati-pályaudvar és Vác között közlekedik, de 10 perc sétára található a 393 számú busz megállója is.

Kikapcsolódni az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, a veresegyházi tavak, vagy a termálfürdő, esetleg a medvefarm nyújt lehetőséget.

Bevásárlásra a csütörtökönként rendelkezésre álló termelői piac, a fő út melletti kisboltok, nagyobb bevásárlásra pedig a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.
Az ingatlan művelés alatt van, így a birtokbaadás kb. 6 hónap az adásvételtől számolva. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363053


Elhelyezkedés

Őrbottyán, külterületi rész, de lakóövezet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612347


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612347

Az általad megtekintett eladó Őrbottyáni (külterületi rész, de lakóövezet) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 37,79 millió Ft, négyzetméter ára 599 841 Ft, ami az Őrbottyáni átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Őrbottyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.