star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Orfű

  • 161 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 465 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Orfű

  • 161 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 465 m² telek

  • Eladó ház Orfű

  • 161m²


Ár:

109 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Orfű központjában, a futballpálya melletti utcában, 465 m² nagyságú - nagyrészt beépített - telken, kiváló elrendezésű, nagyon szépen, elegánsan és teljes körűen felújított, kettőszintes, jelenleg bejáratott apartmanként üzemelő, kettő, szintenként kialakított és teljesen különálló lakással bíró - a garázs, a tároló és a terasz nélkül számított - összesen bruttó 161,94/nettó 137,36 m² alapterületű tiszta lakófelületű, teraszos, cirkó gázfűtéses, azonnal birtokba vehető, tehermentes családi ház eladó.
A település központjának egyik legkedveltebb utcájában az felépítmények zártsorú beépítése miatt mindegyik, önálló családi ház előkerttel és hátsó kerttel is rendelkezik.
Az épület földszintjén kapott helyett az egy autó befogadására alkalmas garázs, ami előtt van még hely egy másik gépjárműnek is. A garázs mögött került kialakításra a tároló, ahol a két lakórész számára külön-külön gáz-cirkó kazánt szereltek fel.
A földszinti lakórészben előszoba, kényelmes klímával is felszerelt konyha – étkező - nappali, egy külön nyíló hatalmas hálószoba, fürdő-WC, valamint közlekedő és tároló került kialakításra. Az emeleti, tetőtéri lakórészben szintén egy méretes konyha – étkező - nappalit, egy hatalmas hálószobát, valamint fürdő-WC-t alakítottak ki. Az emeletre épületen belüli, zárható lépcsőfeljárón, vagy a terasz felőli csigalépcsőn juthatunk.
A nappaliból létesítettek kijáratot a kényelmes teraszra, amely mellett jacuzzit telepítettek, illetve a kertben építettek még egy külön kisméretű, 19,51 m² alapterületű épületet is, ahol a jelenlegi hasznosítás miatt további szálláshelyek létesültek. A kert nagy része burkolt, a hátsó támfalat szintén terméskővel rakták ki, így ezen ingatlan esetében sokat nem kell kertészkedni.
A korábbi felújítás mindenre kiterjedt, az épület egésze, az egyes lakrészek, valamint az épület mögötti terület is mind-mind a kényelmes lakhatást, vagy éppen a nyugodt pihenést szolgálja, attól függően, hogy a jövőbeni tulajdonos miként kívánja használni az épületet. Erre való tekintettel kiválóan alkalmas két kisebb család kényelmes és elegáns együttélésére, vagy mint eddig is, a kereskedelmi szálláshely szolgáltatás folytatására, illetve ezek kombinációjára.

Iár: 109,9 mFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Orfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649893


HASONLÓ INGATLANOK


109 900 000 Ft

Orfű

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 162m²

109 900 000 Ft

Orfű

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 161m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649893

Az általad megtekintett eladó orfűi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 161 m², míg a hozzá tartozó teleké 465 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 682 609 Ft, ami az orfűi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649893. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.