star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Őriszentpéter

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 159 m²

    telek

Vételár:

91,74 millió Ft

Eladó ház Őriszentpéter 1. kép Eladó ház Őriszentpéter 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Őriszentpéter 3. kép Eladó ház Őriszentpéter 4. kép Eladó ház Őriszentpéter 5. kép Eladó ház Őriszentpéter 6. kép Eladó ház Őriszentpéter 7. kép Eladó ház Őriszentpéter 8. kép Eladó ház Őriszentpéter 9. kép Eladó ház Őriszentpéter 10. kép Eladó ház Őriszentpéter 11. kép Eladó ház Őriszentpéter 12. kép Eladó ház Őriszentpéter 13. kép Eladó ház Őriszentpéter 14. kép Eladó ház Őriszentpéter 15. kép Eladó ház Őriszentpéter 16. kép Eladó ház Őriszentpéter 17. kép Eladó ház Őriszentpéter 18. kép Eladó ház Őriszentpéter 19. kép Eladó ház Őriszentpéter 20. kép Eladó ház Őriszentpéter 21. kép Eladó ház Őriszentpéter 22. kép Eladó ház Őriszentpéter 23. kép Eladó ház Őriszentpéter 24. kép Eladó ház Őriszentpéter 25. kép Eladó ház Őriszentpéter 26. kép Eladó ház Őriszentpéter 27. kép Eladó ház Őriszentpéter 28. kép Eladó ház Őriszentpéter 29. kép Eladó ház Őriszentpéter 30. kép Eladó ház Őriszentpéter 31. kép Eladó ház Őriszentpéter 32. kép Eladó ház Őriszentpéter 33. kép Eladó ház Őriszentpéter 34. kép Eladó ház Őriszentpéter 35. kép Eladó ház Őriszentpéter 36. kép Eladó ház Őriszentpéter 37. kép Eladó ház Őriszentpéter 38. kép Eladó ház Őriszentpéter 39. kép Eladó ház Őriszentpéter 40. kép Eladó ház Őriszentpéter 41. kép Eladó ház Őriszentpéter 42. kép

Eladó ház Őriszentpéter

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 159 m² telek

  • Eladó ház Őriszentpéter

  • 97m²


Ár:

91 740 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Az Őrség szívében, annak legkedveltebb részén, Őriszentpéteren kínálom megvételre ezt a teljes mértékben felújított, azonnal költözhető, 97nm-es családi ingatlant.
A gyönyörű zöld környezet már maga lenyűgözi a látogatókat, e pazar környéknek egyik csendes utcájában lelhetünk rá, erre az újszerű, polgári stílusra emlékeztető lakóházra, ami egy jól kezelhető 1159 nm telken fekszik.
A felújított verandán keresztül egy elegáns, letisztult lakótérbe érkezünk, ahol 1 előszoba, 3 nagy méretű szoba, 2 fürdőszoba és 1 konyha helyezkedik el. Minden helység új burkolatot kapott, a szobákban fényezett hajópadló található. A villanyvezetékek újonnan lettek huzalozva, a villany 3 fázisú elektromos hálózatról működik. A ház vizellátását a kertben található kút biztosítja, így az éves víz szàmla akár nullàsra jöhet ki, de a konyhában a rendszer egy mozdulattal a városi vízvezetékre is átállítható. A ház falai szárazak, sehol nem vizesedik. Az otthon melegét jelenleg fatüzelésű kályhák biztosítják, de a gázcsonk közvetlenül a ház mellett található, így igény szerint a gáz szolgáltatás is adott.
A konyhabútor vadonat új, még használatlan állapotában van, beépített Bosch mosogatógéppel, Elektrolux sütő és főzőlappal ellátott. A konyha gyöngyszeme egy gyönyörű, még működő, eredeti állapotában lévő kemence. A kémények ellenőrizve és tisztítva lettek, a tetőszerkezet és a gerendák kiváló állapotban vannak.
A ház alatt pince helyezkedik el.
A déli fekvésű telek mérete tökéletesen megfelelhet egy család részére. Nagyszerű lehetőséget nyújt gyümölcsfák ültetésére és egy jövőbeli konyhakertnek is helyet adhat, a kút vize locsolásra is alkalmas. Ha apró gyermek van a családban, a felnőttek a konyha ablakából teljes rálátást kapnak az udvaron játszó gyermekre.
A 120 nm-es, nagyon szép, boltíves melléképület rengeteg lehetőséget rejt magában. Első részében 2 autónak helyet adó garázs és egy fatároló is adott, a hátsó rész műhelynek, vagy akár vendégszobáknak is alkalmas lehet, emellett egy hangulatos party grillező helység is megvalósítható.
Iskola, óvoda, boltok, egészség ház gyalog pár percre elérhetőek.
Fontos információ!
Az Őrségi Nemzeti Park beépítési lehetősége 8%, így ennek az ingatlannak a legfőbb pozitívuma az, hogy erre a telekre már nem kell kérelmeket benyújtani!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
22.5m²
Szoba
20m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
4m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
17.2m²
Előszoba
10.5m²

Elhelyezkedés

Őriszentpéter


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611595

Az általad megtekintett eladó Őriszentpéteri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 159 m². További jellemzői: az építés éve 1930. A családi ház ára 91,74 millió Ft, négyzetméter ára 945 773 Ft, ami az Őriszentpéteri átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Májer Kinga referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Őriszentpéter ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.