star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Örkény

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 695 m²

    telek

Vételár:

47,5 millió Ft

Eladó ház Örkény

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 695 m² telek

  • Eladó ház Örkény

  • 106m²


Ár:

47 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Örkényen eladásra kínálunk egy 106 m2-es önálló családi házat! A teljes ingatlan 695 m2-es összközműves, körbekerített telken helyezkedik el. A családi ház a 80-as években épült magas beton alapon tégla falazattal. Idén 2024-ben teljeskörű felújításon esett át. Ekkor tetőfelújítás, külső és belső nyílászárók cseréi, vízvezeték csere, villany hálózat csere, új fűtésrendszer kialakítása ( radiátorok és gázkazán) teljes burkolat csere, friss festés, új fürdőszoba.
Kívülről 10 cm-es homlokzati szigetelést, 5 cm-es lábazati szigetelést, színezést, térkőből járdát, új utcafronti kerítést és terasz bővítést kapott.
Extrák: redőnyözött szúnyoghálózott ablakok, Klíma, riasztórendszer, kamera rendszer, elektromos kapu
A lakóház földszintjén előtér, közlekedő, tágas konyha étkezővel, spejz, nappali, szoba, fürdőszoba, wc került kialakításra. A tetőtérbe a közlekedőből lépcsőn keresztül jutunk fel ahol 2 külön nyíló szoba található, amelyből az egyikben loggia van.
Két bejárattal rendelkezik. A főbejárat az előtérbe vezet. A hátsó bejárat a konyhából a fedett gyönyörű teraszra nyílik.
Tehermentes, belterületi ingatlan, hitelezhető és azonnal birtokba vehető!
Alkalmas lehet bárkinek, ide csak a bútorokat kell hozni!
Keressen minket bizalommal! Ingatlan adás-vételt az elejétől a végéig segítjük ügyvéddel, hitelügyintézéssel is. Ha ingatlan eladás, akkor csak a BarbiHáz!


Elhelyezkedés

Örkény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645077


Barbi ház Ingatlaniroda

Barbi ház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Barbi ház Ingatlaniroda

Barbi ház Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645077

Barbi ház Ingatlaniroda

Barbi ház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Barbi ház Ingatlaniroda

Barbi ház Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Örkényi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 695 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A családi ház ára 47,5 millió Ft, négyzetméter ára 448 113 Ft, ami az Örkényi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Barbi ház Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645077. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Örkény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.