star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Orosháza

  • 158 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 554 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Orosháza

  • 158 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 554 m² telek

  • Eladó ház Orosháza

  • 158m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

***Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!*** Eladásra kínálunk Békés vármegyében Orosháza déli részén a Belvároshoz közel egy 158 m2-es 3+2 szobás házat. Az 553 m2-es telken a hosszú vegyes falazatú házon kívül egy 22 m2-es garázs is helyet kapott. Ehhez a hatalmas házhoz még kapcsolódik az 54 m2-es fedett terasz is. A tulajdonos szétbontotta több kis lakrészre a házat, ezért van több konyha és fürdő is az épületen belül, így jelenleg 4 lakrész biztosít akár albérlőknek külön lakást, vagy kialakítható egy felújítás után apartmannak is, aki inkább befektetésnek venne ingatlant. De kiváló elképzelés lehet egy több gyermekes nagycsaládnak, vagy generációk összeköltözésére is!
Minden közművel rendelkezik, fűtésről egy központi rendszer gondoskodik radiátoros hőleadókkal, amit vagy a gázkazánról lehet üzemelni, de akár a vegyestüzelésű kazánról is. Melegvizet több ponton is elektromos bojler biztosít.
Az az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll rendelkezésetekre! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és azt hiszed még nincs meg az összeg a leendő új otthonodra, lehet hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még nem is tudod? Tisztában vagy valóban az anyagi lehetőségeiddel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adtad el még a saját ingatlanod? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárnak, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradj le a vételről, ha már megtaláltad a megfelelő új otthont! A vevők is nálunk vannak és lehet a Te ingatlanodra várnak?! Tudj meg többet, hívj bizalommal! Eladó ingatlanod van? Nincs vevőd? Hívj és segítek az eladásban is.

Referencia szám: M270434-IN


Elhelyezkedés

Orosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640691


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640691

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m², míg a hozzá tartozó teleké 554 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 106 962 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Krisztina referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640691. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.