star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Oroszlány

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Oroszlány

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Oroszlány

  • 144m²


Ár:

57 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant:OROSZLÁNY CSENDES, NYUGODT RÉSZÉN 5 SZOBÁS, AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS IDEÁLIS CSALÁDI HÁZUNK KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT.A tágas terekkel rendelkező 144nm-es kétszintes épület  jó elosztású, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel szerelt.
 
 
Az ingatlan fűtését gázkazán látja el, az alsó szinten elektromos mennyezeti fűtőpanelek, a felső szinten egy kandalló nyújt alternatív fűtési lehetőséget.
 
 
Az emeleten kialakították a konyha helyét, de igény esetén szobává is alakítható.
Az elképzelések megvalósításában szívesen segítenek Ingatlanfejlesztő Irodánk saját szakemberei, akik magas színvonalon, rövid határidővel végzik el a szakipari munkákat.
 
 
A telek sík, térkövezett utakkal, fedett nyári kiülővel, épített kemencével szolgálja a komfortos és kellemes szabadtéri programokat. A tágas garázs az épület részét képezi.
 
 
A közelben megtalálható általános iskola, középiskola, orvosi rendelő, bolt.
 
 
 
Ezt a házat jó szívvel ajánlom fiataloknak, családosoknak, befektetőknek egyaránt.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljeskörű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Szabó Csilla az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0843


Elhelyezkedés

Oroszlány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476822


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476822

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroszlányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 395 833 Ft, ami az oroszlányi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Csilla referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oroszlány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.