star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Örvényes

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Örvényes

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Örvényes

  • 93m²


Ár:

79 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Az Északi part egyik legkedvesebb településén, a falu kellős közepén eladó ez a 75 +18 m2-es lakóingatlan-együttes.
3 szobás ház, fedett nyárikonyha/terasz és egy külön épült 18 m2-es,utcafronti melléképület,ami jelenleg garázsnak van kialakítva.
FALUSI CSOK igénybe vehető!

Ajánlom:
❤️ Ha nem zavar a harangszó és a kakaskukorékolás
❤️ Ha szerinted is sokan keresnek falusi szállást
❤️ Ha szívesen nyitnál egy ilyen csöpp faluban egy kisboltot, vagy bármilyen más üzletet
❤️ Ha szerinted sem kell egy háznak "bazinagynak" lennie
❤️ Ha a Balaton legkisebb falujában vágysz lakni/nyaralni/vállalkozni, itt garantáltan megvalósíthatod Önmagad, hiszen korrekt áron vásárolhatod meg ezt a jó állapotú, karbantartott házikót, a hozzá tartozó melléképületekkel.

A GARÁZS és a NYÁRIKONYHA is lakhatóvá tehető könnyedén, így akár bővíthető is.
Teljesen ÖNÁLLÓ , udvara ugyan pici (összesen 259 m2), de több autóval is parkolhatsz bent, még akkor is, ha a garázsból kisbolt/vendégház lesz.

Az épület LAKÓINGATLAN, amit az utóbbi években nyaralóként használtak. Fűtèse jelenleg egy kályhával, és elektromos panelekkel van megoldva,amihez az áram kellően bővítve lett (3×20 A).

Hétvégén is várom hívásod, mind ÖRVÉNYES, mind pedig ez a kis ház megér egy utat.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Örvényes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524481


HASONLÓ INGATLANOK


119 000 000 Ft

8242, Örvényes, Orgona utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 105m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524481

Az általad megtekintett eladó Örvényesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 849 462 Ft, ami az Örvényesi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524481. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Örvényes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.