star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ötvöskónyi

  • 155 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 103 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Ötvöskónyi

  • 155 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 103 m² telek

  • Eladó ház Ötvöskónyi

  • 155m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A Nagyatád szomszédságában elhelyezkedő Ötvöskónyiban eladó ez a jó állapotú családi ház. A lakóépület 1984-ben épült, tégla szerkezettel, földszint + tetőtér tagolással, illetve részleges alápincézéssel. A lakótérben a földszinten 3 szoba + nappali, a tetőérben 2 szoba van kialakítva. A földszinten tágas konyha - étkező, fürdőszoba, háztartási helyiség és előszoba található. Az épület körülbelül 10 éve esett át korszerűsítésen, ekkor kapott homlokzati hőszigetelést, felújításra került a fürdőszoba, illetve új belső burkolatok lettek lehelyezve.
a lakóépület mögött tárolásra és állattartásra alkalmas melléképületek találhatóak, emellett egy önálló aknát garázs is van a telken.
Az ingatlan tágas, rendezett telekkel rendelkezik.

Ötvöskónyi rendezett, 924 fős település, Nagyatádtól 6 kilométerre északra fekszik a 68-as főút mellett; központjának északi részén ágazik ki a főútból a 6622-es út Beleg és Kutas felé. Áthalad a területén a Dombóvár–Gyékényes-vasútvonal is, melynek egy megállási pontja van itt, Ötvöskónyi megállóhely.
A településen az infrastruktúra elérhető, az egyéb ellátások a közeli Nagyatádon állnak rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Ötvöskónyi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516453


+36 70

Ingatlannet kód: NET6516453

Az általad megtekintett eladó Ötvöskónyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 103 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 257 419 Ft. Az ingatlant Mezőfi Miklós referens a Királyné Hamar Anett irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516453. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ötvöskónyi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.