star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ozora

  • 147 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 072 m²

    telek

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó ház Ozora

  • 147 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 072 m² telek

  • Eladó ház Ozora

  • 147m²


Ár:

21 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Családi házat kínálunk megvételre Tolna megye egyik leghangulatosabb településén, Ozorán!
A tolnai lankák között, szőlőhegyekkel körül ölelt, patakokkal átszelt reneszánsz hangulatú község tavasztól-őszig virágban pompázik, az ott lakók nagy gondot fordítanak a rendezettségre, tisztaságra. Ozora nevezetessége a Pipói várkastély, mely teljesen felújítva várja az idelátogatókat és amely rendezvények helyszinéül is szolgál. Itt található egy csendes utcában az említett ingatlan, mely hagyományos parasztház jellegét kívülről megőrizve, belülről modern elrendezéssel kialakított. Központi helyen egy kandalló is található, mely növeli a meghitt otthon érzését. Emellett fűtése gázzal, padlófűtéssel megoldott. A lakóingatlanhoz közvetlenül kapcsolódó épületrész kialakítás alatt áll, mely sokrétű hasznosításra ad lehetőséget. A házhoz tartozó nagyobb udvar, dupla pince, erdős terület akár falusi vendéglátásra is alkalmassá teszi.
A személyes megtekintés beindítja a fantáziát!


Elhelyezkedés

Ozora


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497921


+36 30

Ingatlannet kód: NET6497921

Az általad megtekintett eladó ozorai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 072 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 146 259 Ft, ami az ozorai átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ozora ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.