star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Padár

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Padár

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Padár

  • 80m²


Ár:

13 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A vidék nyugalma és a természet közelsége ötvöződik ebben a bájos zalai zsákfaluban Padáron, mely mindössze 25-30 perc távolságra található Zalaegerszegtől (22 km) és a Balatontól (27 km) egyaránt.

A kelet-nyugati tájolású ingatlan egy 2200 nm-es, részben körbekerített telekre épült, melyhez saját kút, szép belső udvar valamint gyümölcsös és gazdálkodásra alkalmas terület tartozik.

A vegyes falazatú épület utcafronti részén 2 szobát és egy előszobát alakítottak ki, ennek szerkezete vályog, melyhez L - alakban kapcsolódik egy téglából épült előtér, konyha, fürdőszoba és wc, valamint spájz és egy külön bejáratú kamra padlásfeljáróval.

A szobák melegét gázkonvektorok biztosítják, a többi helyiség jelenleg kályhával, a konyha sparhelttel fűtött, természetesen korszerűsítésre az utóbbiaknál is van mód.

További kényelmet és tárolási lehetőséget nyújtanak a melléképületek, mint a nyári konyha, garázs (akár két gépjármű elhelyezésére is alkalmas), terménytárolók, sőt még használható régi ólakat is találunk.

A szennyvíz elvezetést környezetbarát egyedi rendszer biztosítja.

A tetőszerkezetet néhány éve szakemberek újították, remek állapotnak örvend, héjazata hagyományos cserép.

A ház igény szerint korszerűsíthető, de jelenlegi állapotában is alkalmas állandó lakhatásra, hétvégi háznak, csendes, nyugodt vidéki birtoknak.

Irányár: 13.500.000 Ft

Ha szeretne többet megtudni erről az elbűvölő otthonról, vagy szívesen megtekintené személyesen is, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!


Elhelyezkedés

Padár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648726


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648726

Az általad megtekintett eladó padári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 168 750 Ft. Az ingatlant Kálmán Adrienn referens a Balatoni Bea irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Padár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.