star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páka

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 466 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Páka

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 466 m² telek

  • Eladó ház Páka

  • 160m²


Ár:

32 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
Páka Zala megye nyugati részében található Lentitől 11 km távolságra. Teljes lakossága 1140 fő.
A családi ház centrumközeli elhelyezkedése nagyon előnyös, csendes utcába csak a lakók közlekednek.
A kétszintes ház 1980-ban épült, masszív téglaépítésű ingatlan.Összközműves, cirkókazánnal ellátott központi fűtés bevezetve.
Alsó szint helyiségei: garázs (30 nm-es),(itt található a központi fűtés cirkókazánja) nappali,(beépített bútorokkal) hálószoba, konyha,( vízvezetékek cseréje történik jelenleg) spejz, kis kádas fürdőszoba egy légtérben a mellékhelyiséggel.
Emeleti szint: 3 hálószoba(kettő egymásba nyíló) sarokkádas és zuhanyos fürdőszoba(jelenleg vízvezeték cseréje történik), előtér.
Az ingatlan alatt kis pincehelyiség helyezkedik el. Gazdasági melléképületek az udvari részen található: garázs, nyári konyha és többfajta tárolóegység. A kertben többfajta gyümölcsfát és fiatal ültetésű szőlőt gondoz jelenleg a tulajdonos. A kert a nagysága végett alkalmas gazdasági tevékenység folytatására.

Ha nagycsaládos és szeretne gazdálkodni, szereti a szép nagy területet, akár művelésre, akár szabadidő eltöltésre egyaránt alkalmas.
A CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERV keretein belüli, vissza nem térítendő támogatások: CSOK, FALUSI CSOK, BABAVÁRÓ HITEL jeln pillanatban 2022.dec. 31-ig vehető fel az ingatlanra.
EZZEL A LEHETŐSÉGGEL CSAK ÉLNI LEHET!
Lehetőség van az árat Euróban fizetni.


Elhelyezkedés

Páka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518641


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518641

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pákai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 466 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 203 125 Ft, ami a pákai átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518641. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.