star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Paks

  • 484 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 122 m²

    telek

Vételár:

106,21 millió Ft

Eladó ház Paks

  • 484 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 122 m² telek

  • Eladó ház Paks

  • 484m²


Ár:

106 215 300 Ft

Építés éve
1938
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Paks központi épülete az egykori Petőfi Kultúrotthon!

Az ingatlan 1938-ban épült, egy gyönyörű kúria amely otthont adott Paks és Vidéke Általános Ipartestületének illetve a Petőfi Kultúrotthonnak is, a későbbiekben pedig visszanyúlva az ingatlan iparos gyökereihez varroda és szabászat lett kialakítva. Mára a következő tulaját várja egy kidolgozott terv dokumentációval, amely 10 lakásos társasház építésére vonatkozik. Befektetni vágyóknak remek lehetőség, hiszen Paks egy gyorsan fejlődő város, várhatóan rövid időn belül lényeges lakosságszám emelkedéssel, ennek okán biztos befektetés, akár eladásra, akár kiadásra. Közelben található számos, rekonstrukción már átesett neves kúria, így a Deák-ház mely múzeumként szolgál és az Erzsébet Nagy Szálloda, amely régen kaszinó, ma a wellneselni és pihenni vágyók fellegvára lett. Pár lépésre található bolt, buszmegálló és a festői Duna part. A környezetet tarkítja cukrászda, dohánybolt, elektronikai bolt, általános iskola és gimnázium is, illetve a város központi temploma is. Paks adottságai folyamatosan fejlődnek, fejlődjön vele Ön és az ingatlan is!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ046421


Elhelyezkedés

Paks


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6334143


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6334143

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó paksi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 484 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 122 m². További jellemzői: az építés éve 1938, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 106,21 millió Ft, négyzetméter ára 219 453 Ft, ami a paksi átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Panna referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6334143. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Paks ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.