star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pánd

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 897 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Pánd

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 897 m² telek

  • Eladó ház Pánd

  • 70m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:



Az ingatlan jellemzése:

A 897 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, gondozott. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtó és műanyag tokos ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x16A vezérelt.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 70 m2 hasznos alapterületű családi ház főbejárata egy féltetővel fedett teraszról nyílik, melyről az előszobába lépünk. Az előtérből elérhető egy háztartási tárolóhelyiség, majd tovább haladva az étkező következik, melyből a főzőfülke jellegű konyha nyílik, valamint a kádas fürdőszoba wc-vel. Az étkezőt követően kettő egymásból nyíló nagy szoba került kialakításra, de a helyiségek elrendezése lehetővé teszi, hogy az előszobából önálló bejárat nyíljon a hálóba.
A lakóépületen túl, a portán található még egy 15 m2 alapterületű, tégla építésű, pala tetős, egy autó parkolását biztosító garázs; egy 24 m2 alapterületű használatra kész, karbantartott nyári konyha, mely alatt egy 13 m2 alapterületű, boltíves borospince húzódik; valamint egy 15 m2 alapterületű önálló épület, ami kerti szerszámtároló funkciót tölt be, mely épület vályogból épült, cserép fedéssel.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a falusi CSOK és a CSOK Plusz hitel 1 gyermek vállalása mellett igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:
Pánd egy kedves, kis lélekszámú település Pest megye dél-keleti részén, Budapest 50 km-es vonzáskörzetében. Tömegközlekedése menetrend szerinti autóbusz forgalomra épül, de a közeli Monor városban elérhető a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal, míg Nagykáta irányába a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonal, valamint az M4 autópálya, így a főváros egy órányi utazással elérhető.
A falu a Gödöllői dombság kelet-nyugati hosszirányú, lankás lejtőinek völgyében épült, így változatos és hangulatos terep képet mutat. A település központjában a napi szükségletek kielégítését biztosító üzletek és szolgáltatók megtalálhatók, úgymint élelmiszer bolt, zöldséges, hús üzlet, dohány bolt, posta, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, fogászat, vendéglátó helyek. A gyermekes családoknak óvoda, általános iskola, focipálya, sport és kulturális rendezvények segítik mindennapjait.


Elhelyezkedés

Pánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628366


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628366

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pándi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 897 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 284 286 Ft. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.