star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa

  • 320 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 117 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Pápa

  • 320 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 117 m² telek

  • Eladó ház Pápa

  • 320m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
1904
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Pápa belvárosában, az Esterházy kastély szomszédságában található, hangulatos utcában ajánlom figyelmébe, ezt az 1904-ben egy nagyúri család számára épült villaépületet.
Az utca magáért beszél, hiszen presztizs értékű, patinás ingatlanok sora található itt, mindenki itt szeretne lakni...

Az ingatlan hasznos alapterülete közel 320m2. A lakószint ~183m2, az alsó szuterén szint ~138m2 alapterületű.
Az ingatlan fő élettere: nappali-étkező, konyha, 4 db szoba, (az egyik szoba erkéllyel rendelkezik), 2db fürdőszoba, wc, előszoba kialakítású.
Elrendezése megengedte, hogy két önálló bejáratú lakás kerüljön belőle kialakításra, de könnyedén újra egybenyitható.
A nagyobbik lakrészben jelenleg 3 tágas hálószoba, nappali-étkező, konyha, külön fürdőszoba, WC található, míg a másikban egy nagy erkélyes szoba, konyha, tágas előtér és fürdőszoba-wc kapott helyet.

Az ingatlan nagyobbik lakrésze 1990-ben felújításon esett át, mely során 3 rétegű hő,- és hangszigetelt műanyag nyílászárókat és bejárati ajtót kapott, a burkolatok cseréje, a víz-, villanyvezeték cseréje, a fűtési rendszer korszerűsítése is megtörtént, valamint a ház külső homlokzata is megújult. A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, de igény szerint vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, használható. A helyiségek hűtő-fűtő klímával felszereltek, az ablakok fából készült spalettával árnyékoltak.

A szuterén szint közel 140m2 alapterületű, önálló bejáratú, korábban irodaként és rendelőként funkcionált.
Hobbiszoba, fitnessterem, biliárdszoba, moziszoba, saját vállalkozás? Rengeteg funkció és megoldás lehetséges a további hasznosításra.

Az épület masszív, statikailag stabil, tégla falazatú, a tetőszerkezete jó állapotú, cserép fedésű.
A ház nagy parkosított kerttel, buja növényzettel és előkerttel rendelkezik, erős árammal ellátott dupla garázzsal és még 4 autó parkolására alkalmas fedett beállóval.
A hátsó kertrészen egy térkövezett részen korábban jakuzzi üzemelt, az ehhez szükséges víz- és villanyellátás biztosított.

Jelenleg nem lakott az ingatlan, ezért gyorsan birtokba vehető.
Az új tulajdonosnak a felújítás során csak a képzelete és pénztárcája szabhat határt a kialakításban, hasznosításban.
Ajánlom családoknak állandó lakhatásra, de vállalkozási, idegenforgalmi célokra, egészségügyi intézményként, magánrendelőként, szépészeti klinikaként is remek megoldás lehet.

A város kulturális és turisztikai látványosságai szinte csak karnyújtásnyira vannak. Gyalogosan megközelíthető az Esterházy-kastély, a barokk belváros, a színház, a vasútállomás. A Kastélypark remek hely a kikapcsolódásra. Futópálya, teniszpályák, szabadtéri fitnesspark, de ha csak sétálni szeretne is lehengerlő a hangulat.
A történelmi belváros méltó hátteret ad az évente megrendezésre kerülő Szent-György napi Agrárexponak, a Nemzetközi Játékfesztiválnak, a Történelmi Lovasjátékoknak, a Márton-napi, és Adventi rendezvényeknek, valamint a nagy sikerű pápai Csülök, Cicege és Borfesztiválnak.
Pápa már fürdővárosnak is mondható, nagy az idegenforgalom. A 2003-ban átadott nemzetközi színvonalú Gyógy- és Wellnessfürdőben minden igényt kielégítenek. Így számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínálnak az ide látogatóknak.
Veszprém 40 km-re van, Győr hasonló távolságra található, utóbbi az új gyorsforgalmi úton alig 30 perc alatt elérhető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, vagy személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem
keressen elérhetőségeim bármelyikén, akár az esti órákban, vagy hétvégén is.
LEGYEN EZ A VILLAHÁZ családja meghitt otthona, vagy vállalkozásának központja!

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű ügyintézést vállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel- és CSOK
tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
A hirdetésben szereplő információk a megbízó által közölt adatok alapján kerültek meghatározásra. csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, klíma, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Pápa, Pápa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596113


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596113

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pápai (Pápa) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 320 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 117 m². További jellemzői: az építés éve 1904, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 406 250 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Unger-Takács Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596113. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.