star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pat

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 270 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Pat

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 270 m² telek

  • Eladó ház Pat

  • 117m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Zalakarostól pár percre gépkocsival, Pat településen vált eladóvá, ez a megközelítőleg az 1950-es években épült vegyes falazattal rendelkező, felújítandó családi ház, szép nagy területtel. A telek 3270m2 nagyságú mely kiválóan alkalmas akár gazdálkodásra is, hisz számos melléképület található az udvarban. Gépkocsik tárolására 2 külön bejárattal rendelkező garázs került anno kialakításra. A épület falazata vegyes falazat, vályog és tégla kombinácijával. (utcafronti rész vályog, sajnos vizesedési nyomok láthatok ) A nappalitól az épület konyhájáig már tégla falakról beszélünk. A tető fedése franciacserép.
Közművek közül a víz a szennyvíz és a villany bevezetése is megtörtént. (Gáz nincs a településen)
A belső helységek fűtéséről, fa tüzelésű kályhák gondoskodnak.
Belső lakrész helységei: nappali, 3 szoba, előszoba, közlekedő, külön fürdő, külön mellékhelység, konyha étkező.
Ha Ön szeretne egy olyan családi házat, egy csendes kis településen amit saját igényei szerint alakíthat, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Kulcs az irodában. A feltüntettet ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, kertkapcsolat, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Pat, Pat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579547


HASONLÓ INGATLANOK


12 900 000 Ft

Pat

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 110m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579547

Az általad megtekintett eladó pati (Pat) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 270 m². További jellemzői: az építés éve 1950. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 111 111 Ft, ami a pati átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579547. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.