star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páty

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 561 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó ház Páty

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 561 m² telek

  • Eladó ház Páty

  • 180m²


Ár:

140 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

A Your Home eladásra kínál Pátyon egy igényesen felújított, praktikus és élhető családi házat.
A mediterrán hangulatot idéző családi házban napfényes tereket, tágas méretű szobákat és egy óriási, 75 négyzetméteres fedett teraszt találhatunk.
A házba lépve egy kellemes előtér fogad minket, ahonnan a lépcsőház is nyílik, ez lehetőséget ad arra, hogy adott esetben két külön generáció használja az ingatlant.
A ház földszintjén amerikai konyhás nappali és étkező, két szoba, egy fürdőszoba, külön illemhelyiség állnak rendelkezésre. A földszinti lakótér körülbelül 100 négyzetméteres.
A nappaliból jutunk a 75 négyzetméteres fedett teraszra, melynek teteje és aljzata is szigetelt, valamint a fűtésrendszerre való csatlakozási lehetőség kialakított, így biztosítva a terasz télikerté alakításának lehetőségét. A terasz díszkivilágítással rendelkezik.
Az emeleten 3 szoba, tágas előtér és egy fürdőszoba található, az egyik szobában akár amerikai konyhás nappali is kialakítható, amely kétgenerációssá is alakíthatja az ingatlant.
A ház mellett viacolorozott autóbeálló készül, melynek folytatásában vagy akár a kert végében carport vagy garázs építhető.
A ház alatt egy kis pincerész található, ahol az ingatlan gépészete és a mosókonyha kerültek elhelyezésre, de a fürdőszobában is ki van alakítva a mosógép csatlakozás lehetősége.
A kertben úszómedence, kerti grill kialakítására van lehetőség, mely az új tulajdonos fantáziájára van bízva.
A telken található egy fúrt kút. A tereprendezést és a füvezést a jelenlegi tulajdonos elvégzi.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen!

Your Home - Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Páty


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654594


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654594

Az általad megtekintett eladó pátyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 561 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 777 778 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654594. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.