star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécel, Kelő lakópark

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 210 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Pécel, Kelő lakópark

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 210 m² telek

  • Eladó ház Pécel, Kelő lakópark

  • 67m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs
Bútorozott
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
6 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó magánszemélytől Pécelen, a Kelő lakóparkban, két szintes 2+1 fél szobás 67 m2 sorházi lakás, hozzá tartozó 210 m2 telekrésszel és saját parkolóval az utcafronton.Az épület 2008-ban épült, tégla falazatú, hőszigeteléssel ellátott, folyamatosan karbantartott. Teljesen közművesített, egyedi víz-gáz-villany mérőórákkal szerelt. A ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi-cirkó kazán gondoskodik, emellett mind a két szinten található egy-egy klíma.Az ablakok hővédő rolóval, sötétítővel és szúnyoghálóval szereltek.A bejárat mellet két tároló található, amely mellett a zárt kertben is kialakításra került egy kisebb és egy különálló nagyobb kerti tároló.A terasz fedett, faszerkezetű tetővel rendelkezik, amely duplaszárnyú, napfényes ajtón keresztül közelíthető meg a nappalin keresztül, innen léphetünk be a kertbe.A földszinten található egy zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint egy kamra. A földszint többi része egy-légterű Konyha + Étkező + Nappali elrendezésű. A konyhabútor cseréjére a tavalyi évben kerítettünk sort. Kialakításra került egy jól, mennyezetig pakolható esztétikus, fogantyú mentes kialakítás, gránit mosogatóval. A beépített konyha és az előszobai beépített szekrény a vételár részét képezi.Az emeleten találhatóak a hálószobák, valamint egy nagyméretű káddal és wc-vel szerelt fürdőszoba. A felső szint napfényes és praktikus elrendezésű. Az előtérben található a padlásfeljáró. A padlás vastagon padlózott, pakolható.Az ingatlan csendes aszfaltozott utcában, a Gárdonyi Géza utca közepén található, a helyi buszjárat megállójától 110 m-re, a legközelebbi iskola és óvoda 1 km-en belül található. Vasút állomás és BKV megálló 1.7 km Az M0-ás autóval 3-5 percre. Játszótér 5 perc sétán belül.Egyéb részletek:- A bejárati ajtó 2022-ben beépített hőhídmentes biztonsági ajtó.- A földszinten egy fűtésre optimalizált hűtő-fűtő klíma került beépítésre 2022-ben.- A terasz a közelmúltban kapott keményfa padlózatot, valamint a terasz egyéb fa részei is felújításra kerültek.- A földszinten műanyag tokozású hőszigetelt ablakok vannak- Az emeleten fa tokozású hőszigetelt tetőablakok vannak.- A födém vasbeton, a falazat tégla, hőszigeteléssel ellátva.- A tetőszerkezet fa ácsolatú, cseréppel fedett.- Az ingatlan per és tehermentes.Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, jöjjön el, nézze meg. Hívását a hét minden napján fogadjuk.


Elhelyezkedés

2119, Pécel, Kelő lakópark, Gárdonyi Géza utca 18/3

Helyrajzi szám: 1919/56/A/3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6646769


HASONLÓ INGATLANOK


31 800 000 Ft

Pécel, Maglódi út

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

+36 70

Ingatlannet kód: 6646769


Az általad megtekintett eladó Pécel, Kelő lakóparki (Gárdonyi Géza utca 18/3) sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 210 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A sorház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 819 403 Ft, ami a péceli átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Szikora István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646769. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécel, Kelő lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.