star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pecöl

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 301 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó ház Pecöl

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 301 m² telek

  • Eladó ház Pecöl

  • 120m²


Ár:

11 000 000 Ft

Építés éve
1920
Szobák száma
4
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

Pecölön, Szombathelytől negyed órányi autóútra eladó egy felújítandó ház, nagy telekkel. A jelenlegi tulajdonosok álmodtak egy nagyot és belefogtak a felújításba, de a munkakörülményeik megváltozása miatt kénytelenek megválni tőle.
A 80 nm-es házhoz (lakrész) melléképületek csatlakoznak, melyek egy részét a tervek szerint átalakították volna úgy, hogy összesen 120 nm-es lakóterületet kapjanak. A jelenlegi lakórész után következik egy nyitott födémes rész, amit tovább lehetne nyitni a garázs irányába, így kialakítható egy nagyon sajátságos enteriőr.
A házfelújítási munkákat megkezdték: a csatornát rá akarták kötni a hálózatra, ehhez a lakótérben felszedték a padlót. A tetőt a lakórészen kicseréltették, 4 db műanyag ablakot rendeltek az utcafronti részre, ez opcionálisan (megegyezés szerint) megvásárolható az ingatlanhoz.
Közművek:
- csatorna az udvaron
- gázcsonk a ház előtt
- áram be van vezetve
- vizet be kell vezetni.
Az udvaron található egy ásott kút, amit a tavalyi évben kitisztítottak.
Az ingatlanhoz készült egy gázterv, mely természetesen érdeklődés esetén megtekinthető. A terv 2023 év végével lejárt, de lehetőség van a meghosszabbításra.
A melléképületek végében egy garázs is található szerelőaknával.
A nagyméretű telek sok lehetőséget kínál, akár egy nagy családnak is.

Az ingatlant olyanoknak ajánlom, akik szeretnék megmenteni és újragondolni a múlt egy szeletét, akik nem hagyják az álmaikat veszni, és nem elégszenek meg az átlagossal. Sok munka vár még a jövőbeli tulajdonosra, de az alap megvan hozzá.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Kamra
5m²
Fürdőszoba
12m²
Wc
3m²
Wc
2m²
Hall
13m²
Szoba
25m²
Szoba
25m²

Elhelyezkedés

Pecöl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601547


Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601547

Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pecöli családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 301 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 91 667 Ft. Az ingatlant Andorka-Kovács Erzsébet referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601547. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pecöl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.