star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Ürög

  • 105 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

89,16 millió Ft

Eladó ház Pécs, Ürög

  • 105 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Pécs, Ürög

  • 105m²


Ár:

89 160 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

2024.ŐSZI ÁTADÁS – NAPPALI+4 HÁLÓ – 2 FÜRDŐ WC - GARÁZS – KERT – TERASZ- UDVARI BEÁLLÓ – HŐSZIVATTYÚ/PADLÓFŰTÉS

Pécsett - a Magyarürögi úthoz közeli családi házas övezetben, nagy szakmai múlttal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósítandó, összesen 2x2 lakásból álló, modern, minimál stílusú, hőszivattyúval szerelt, téglaépítésű, szigetelt társasházban, exkluzív kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, nagyméretű új építésű lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, a különböző támogatási és hitelkonstrukciók akár egyidejű igénybevételének lehetőségével, 2024. őszi átadással még leköthetők.

A hirdetésben szereplő, az (alaprajzokon ) L4-esként megjelölt lakás irányára magában foglalja a 105,13 m² alapterületű, konyha-étkező nappali + 4 külön nyíló hálószobával, 2db fürdőszobával – Wc - vel rendelkező lakás, a 23 m²-es terasz, 21,43 m² nagyságú garázs, a fedett előtér, egy udvari (nem fedett) térfelszíni gépkocsi beálló, és ezen felül további 250 m² nagyságú kizárólagos használatú kert együttes elemértékét is.

Magában a lakást is magában foglaló épületben összesen négy darab, közel egyforma alapterületű és elosztású, belső háromszintes lakás kerül egymás mellett kialakításra. A lakások alagsorában kényelmes garázs, fedett előtér, és előszoba, a földszinten fürdő-WC, konyha – étkező - nappali és egy külön nyíló hálószoba, valamint a nappaliból nyíló terasz, míg a tetőtérben további három, külön nyíló hálószoba és egy fürdő-WC kerül kialakításra.

Az adott lakásban a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül még szabadon választhatók.

Az ingatlant is magába foglaló épület fekvése, tájolása, az egyes lakásokon belüli szobaszám, és a helyiségek belső elosztása, a belső terek kialakítása, valamint az új építésű, modern hangulat és alkalmazott technológia, illetve a kiváló energetikai besorolás (AA+) mind-mind a kényelmes, elegáns és energiatudatos lakhatást biztosítja egy nagyobb létszámú család számára.

FONTOS: a műszaki tartalom részletei tekintetében kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iá.: 89.160.000,-Ft Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Ürög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649904


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649904


Az általad megtekintett eladó Pécs, Ürögi sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A sorházról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 89,16 millió Ft, négyzetméter ára 849 143 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Ürög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.