star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Zsebedomb

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 991 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Pécs, Zsebedomb

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 991 m² telek

  • Eladó ház Pécs, Zsebedomb

  • 50m²


Ár:

21 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1991
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Pécs Nyugat -i részében, a Zsebedomb és Szentmiklós városrészek között félúton, a Cserkúti úton, 991 m² nagyságú, kellemes panorámával bíró - a művelési ágból már kivont, zártkerti telken – 1991-ben épült, kiváló elrendezésű, közepes állapotú, belső kettőszintes, masszív felépítménnyel rendelkező, konyhával, külön nappalival és étkezővel, valamint 2 külön nyíló tetőtéri szobával, kis zuhanyzós fürdőszoba -WC-vel, kis terasszal rendelkező, összesen bruttó 51 m² alapterületű lakóterű, cirkó gázfűtéses, klímás, szigetelt, gyorsan költözhető, tehermentes családi ház további egy autó befogadására alkalmas garázzsal, külön tárolóval és egyéb kisebb melléképületekkel együtt eladó.
Az épület alsó szintjén található a kis terasz, az étkező, a konyha, a nappali és a fürdő-WC, míg a felső, tetőtéri szinten kettő külön nyíló hálószoba került kialakításra; a nappaliban kandallót is építettek.
A kertben több termő gyümölcsfa, illetve kettő, kisméretű gazdasági épület is található, a mérete és tájolása tökéletesen alkalmas egy nagyobb konyhakert fenntartására. A garázsban szerelőaknát létesítettek, a telken ezen felül fúrt kút is található. A telek nem meredek, kellemes D-i lejtésű, jó benapozással és panorámával.
Az ingatlan művelési ágból történő kivonása évekkel ezelőtt már megtörtént, így jóllehet „zártkerti” megjelölésű maradt, ugyanakkor nem kell alkalmazni a termőföldek értékesítésére vonatkozó, elővásárlással kapcsolatos joggyakorlási előírásokat.
A telek adottsága, a csendes környék, a felépítmény egésze és a praktikus belső elosztása tökéletesen alkalmas egy kisebb család kényelmes együtt élésére.
FONTOS: az ingatlanra, villany és gáz került korábban bevezetésre, csatorna jelenleg még nincsen, ezen felül a főútról lehajtva az ingatlanig nagyrészt kavicsos út vezet felfelé.

Iár: 21,9 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Zsebedomb, Cserkúti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650413


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650413


Az általad megtekintett eladó Pécs, zsebedombi (Cserkúti út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 991 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 438 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650413. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Zsebedomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.