star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 134 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 900 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 134 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 900 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 134m²


Ár:

109 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2010
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pécsett, 10 percre a belvárostól, Nagyárpádon eladó egy mesés birtok!

Gazdái úgy alakították ki a házat és a kertet (mely egy arborétum kétharmada), hogy minden szegletéből élvezni tudják a természet szépségeit. (Az arborétum többi területe is megvásárolható.) A kert legmagasabb pontjáról Pécs teljes panorámája tárul elénk, a rózsalugasból a reggeli kávé mellett ráláthatunk a Tv toronyra.

A dísztó a ház nyugati oldalán a mediterrán jellegű tágas fürdőből is látható, az emeleti vendégszoba mosdósarkot is kapott, a galérián elhelyezkedő szalon pedig délutáni, esti csevegések tökéletes helyszíne, hatalmas könyvtárral. A földszinti egyterű nappali-konyha 44 négyzetméternyi szellős, átlátható miliőt biztosít, ebből nyílik a fürdő és a déli tájolású hálószoba, mely mögött gardrobot is kialakítottak. A ház hűtő-fűtő klímaberendezéssel, riasztóval és vízlágyító rendszerrel felszerelt, a fürdőben padlófűtés, a szobákban cserépkályhával fűtött radiátorok biztosítják a meleget. Több olyan mesés kis részlet is található a birtokon, amit látni kell.

Nézzük meg együtt! Várom hívását.
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ079436-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545879


+36 70

Ingatlannet kód: NET6545879


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 900 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 820 149 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545879. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.