star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 665 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 665 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 150m²


Ár:

52 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zsolnay-negyedtől 5 percre, Pécs basamalomi részén eladásra kínáljuk Tulajdonosa szeretett otthonát.A kétgenerációs családi ház lakott felső szintje teljeskörűen felújított; külön bejáratú, lakatlan alsó szintje felújítandó.Az utcafronton található garázs mellett elhaladva lépünk be a 2017-ben TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 100 nm-es felső szintre. Az előtérből nyílik a dupla-nagy ablakokkal és beépített gardrób bútorzattal rendelkező nappali; a Mecsekre néző hálószoba; mellette a modern bútorokkal és gépekkel felszerelt konyha-étkező, valamint egy tároló és egy társalgó helyiség. Innen lépünk ki a szintén mecseki panorámával rendelkező, tágas teraszra. Az előtérből nyílik továbbá a külön fürdő, WC és egy háztartási helyiség. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.A villanybojler éjszakai áramról üzemel. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja; a hőleadás radiátorokkal történik.A két generáció miatti dupla gázkvóta, továbbá a távolról vezérelhető wifis termosztát biztosítja a gazdaságos gázfelhasználást.A felső szintről kilépve külön bejáraton keresztül jutunk az 50 nm-es, FELÚJÍTANDÓ félszuterén szinten lévő lakrészbe.Az alsó szinten 2 szoba, konyha, fürdő-WC, kazánház található.Az épület mellett jól használható műhely, további melléképület és boros pince is kialakításra került.A 665 nm-es telek telek összközműves és vadvédelmi hálóval körbekerített, fúrt kút és gyümölcsfák találhatók rajta.A környék autóval könnyen megközelíthető; buszmegálló 200 méterre található. Az utca csendes, rendezett, aszfaltozott. Az ingatlan családi házas övezetben helyezkedik el.Ajánlom mindazoknak, akik szívesen gyönyörködnek a Mecsek látványában a hálószoba ablakából és a teraszról;akik szeretnének szüleikkel, gyerekeikkel egy helyen, de mégis külön élni és akik vágynak a csendre, mégis közel maradnának a város központi helyszíneihez.

52000000 Ft
Várom hívását! Keressen ! Segítek! 06205425874

Referencia szám: HZ084880-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6557550


+36 20

Ingatlannet kód: NET6557550


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 665 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 346 667 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sági Rita Barbara referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.