star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 761 m²

    telek

Vételár:

153 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 761 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 122m²


Ár:

153 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Igényes családi házat keres Pécs nyugati városrészében?-
Vállalkozásának, irodájának keres ingatlant és szeretne a közelében élni családjával?
Nézze meg az alábbi ajánlatomat!
Pécs Rácvárosi részén ELADÓ egy 2012-ben, igényesen megtervezett és megépített, 122 m2-es lakótérrel, 3 háló, nappali, étkező, konyha, kényeztető fürdős, külön WC-s lakóház.A lakóházhoz külön álló épületben tartozik egy közel 90 m2-es GARÁZS, MŰHELY, RAKTÁR, PINCE helyiségeket tartalmazó egység. A telek mérete 1 761 m2, ami egyedül álló a városnak ezen a részén!A lakóházat 2012-ben az építési vállalkozást vezető tulajdonos, saját családja részére terveztette és igényesen megépítette.A tervezés és kivitelezés során minden apró részletre figyeltek így egy nagyon jó hangulatú, jól élhető, de igények szerint még mindig alakítható házat alkottak.
A ház helyiségei:
-Tágas, világos, nagy belmagasságú NAPPALI;
- Nagy méretű ÉTKEZŐ terasz kapcsolattal,
- Nagy méretű KONYHA, igényes bútorokkal, konyha szigettel, gépesítve; - 3 hálószoba;
- Kényeztető FÜRDŐ, két személyes masszás káddal, zuhannyal, szaunával;
- Külön álló WC, kézmosóval;
- Két terasszal is rendelkezik.
Műszaki adatok:
- A födém 48 cm-es szigeteléssel;
- Az oldalfalak 2*10 cm-es szigeteléssel készültek;
- Egyedi belmagasság, oldalsó világító ablakokkal növelve a teret és a fényt; -Több fajta fűtési lehetőség (Vízteres kandalló, Gázkazán nagy méretű puffer tartállyal, elektromos);
- A fűtési költségek extra alacsonyak.
A ház felett enyhe lejtésű nagy füves terület található, kerti tárolóval, közel 50 m3-es betonozott szigetelt ciszternával, megkezdett kerti tó vagy medence építéssel.A Lakóház alatt található külön épület egység ahol GARÁZS, MŰHELY, TÁROLÓ, PINCE lett kialakítva.Ez a rész igények szerint alakítható, akár önálló lakrészként is használható.Az utcafronti részen található még egy kb. 80 m2-es FELÚJÍTÁST igénylő ház, amely alkalmas VÁLLALKOZÁS, vagy LAKÓHÁZ funkcióra!Ez a rész külön közművekkel rendelkezik, így a saját vállalkozás vagy a bérbeadás is nagyon egyszerűen kivitelezhető.Kinek lehet ideális ez az ingatlan?Ajánlom elfoglalt vállalkozónak, aki az irodáját alakítaná ki az utcafronti épületben, de otthonát is a közelben képzeli el nyugodt, igényes, csendes környezetben.Nagycsaládosoknak akik a generációk együtt élését szeretik, de a szükséges nyugalmat is tudják biztosítani a különböző korosztályoknak.További információkért kérem keressen!Ha kérdése van hívjon, ha tetszik jöjjön és megmutatom!

153000000 Ft
Hétköznap 9-18 óráig és szombatonként 9-13.30-ig várjuk hívását az irodai számon.
Ezen időpontok után és vasárnapokon kérjük az alábbi telefonszámon érdeklődjön:
+36205209445
Köszönjük!

Referencia szám: HZ033170-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612427


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612427


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 761 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 153 millió Ft, négyzetméter ára 1 254 098 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Pécs, Kincses út referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.