star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 593 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 593 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 92m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Pécs, Szabolcsi úton!

Pécs egyik családiházas részén, a Szabolcsi úton eladó egy hőszigetelt, új nyílászárós családi ház. A házon zsidely tető található.

A házhoz tartozik egy praktikus garázs, valamint egy kert, ahol pihenhet és kikapcsolódhat egész évben. A környékbeli szomszédok kedvesek és barátságosak, így itt igazán otthon érezheti magát.

Az ingatlan felszereltsége ideális mindennapi élethez: 32A biztosíték, valamint a telken elérhető víz, gáz, villany és csatorna is. A ház jó állapotban van, részben (szinte teljesen) felújított, és kiváló hőszigeteléssel rendelkezik.

A fűtést gáz cirkó kazán és Totya vegyestüzelésű kazán biztosítja, így mindig kellemes hőmérsékletű lehet az otthona. A fürdőszoba kádas, a ház pedig 3 szobával rendelkezik, melyek parkettásak és tágasak.

Az épület szigetelt, a pince pedig további tárolási lehetőséget kínál. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Hívjon és nézze meg ezt a csodálatos otthont, amely az Ön új otthona lehet!


Elhelyezkedés

Pécs, Szabolcsi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629547


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629547


Az általad megtekintett eladó pécsi (Szabolcsi út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 593 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 488 043 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vitényi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629547. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.