star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 063 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 063 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 69m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Eladó Pécs Donátus legszebb részén egy kellemes hangulatú, erdőközeli, panorámás családiház. Ha te is szereted a csendet és nyugalmat, ám nem szeretnél lemondani a városi kényelemről, akkor ez a ház tökéletes választás számodra!Az ingatlan egy 69 nm lakótérrel, közel 50 nm terasszal, 36 nm nagyságú garázzsal rendelkezik, egyszintes, örökpanorámás. A ház 2009-ben épült könnyűszerkezetes eljárással, 20 cm szigeteléssel, a tetőn napelemekkel, így rendkívül kedvező a ház energetikai felhasználása. Az ingatlan 3 féle fűtés típussal rendelkezik, hűtő-fűtő klíma, gáz cirkó és kandalló, így garantáltan mindig kellemes hőmérsékletet biztosíthatsz otthonodban. A ház nem közvetlenül az út mellet található, felette erdő, így rendkívül csendes, nyugodtt, a telek teraszos kialakítású, az udvarban kerti tó és örökzöldek.Az ingatlan könnyű megközelíthetősége egy másik nagy előnye ennek a családi háznak. Akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatsz a belvárosba. A ház elhelyezkedése és kialakítása ideális családok vagy akár egyedülállók számára is. A környék csendes és biztonságos.A ház további jellemzői:- elektromos nagykapu és garázskapu- rendkívül kedvező rezsi- az infra szauna és a bútorzat igény esetén megbeszélés tárgyát képezik- a közelben 2 buszmegálló találhatóNe habozz tovább, ha egy igazán otthonos és békés helyet keresel magadnak Pécsen! Hívj most, és nézzük meg együtt ezt a szép családi házat, mielőtt valaki más lecsap rá!

Referencia szám: HZ074103


Elhelyezkedés

Pécs, Sas dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629668


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629668


Az általad megtekintett eladó pécsi (Sas dűlő) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 063 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 085 507 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Tamás referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.