star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 404 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 404 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 140m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Pécs Ispitaalja részén, a bélvároshoz közel egy két szintes, átlagos állapotú családi ház 404 nm nagyságú telken. A házat a 70-es években építették, az alsó szinten már hőszigetelt, redőnyös nyílászárók vannak, a tetőtérben még a hagyományosak. Az ingatlan összközműves, fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, de alternatív lehetőségként helyet kapott egy cserépkályha is.Mindkét szinten ki van alakítva külön fürdő, konyha és hálószobák, a felső szint külön lépcsőházon keresztül közelíthető meg, így akár két generáció összeköltözésére is tökéletes választás lehet.Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas családiháznak, de akár befektetési célra is kiváló, az utcában már több vállalkozás, bolt működik.A közelben sétatávolságra minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, buszmegálló is csak 2 percre van, a vonatállomás pedig 300 méter.Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik egy frekventált, belváros közeli környéken keresnek családiházat, vagy azon befektetőknek, akik egy dinamikusan fejlődő városrészben nyitnának üzletet.

Referencia szám: HZ042013


Elhelyezkedés

Pécs, Mártírok útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635474


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635474


Az általad megtekintett eladó pécsi (Mártírok útja) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 404 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 320 714 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Tamás referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635474. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.