star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 354 m²

    telek

Vételár:

119,5 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 354 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 126m²


Ár:

119 500 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ha Pécs belvárosának közvetlen környezetében, csendes és nyugodt helyen keres egy különleges házat, saját 2 állásos garázzsal, belső udvarral, izgalmas belső terekkel, megtalálta!

A Pécsi Tudományegyetemtől és a Király utcától 500 m-re , nyugodt kis utcában járunk. Ez a különös kreativitással megtervezett, precízen kivitelezett ház a tulajdonost az utcaszintről nyíló, 2 autó beállására is alkalmas garázzsal, a bicikliknek, babakocsinak, s bármi egyébnek helyet adó tágas tárolóval, belső udvarral várja. Az első szint a napfényes, közvetlen terasz kapcsolatos nappalijával, amerikai konyhás ebédlőjével, ugyancsak a teraszra néző gradrobos szobájával és fürdőszobájával egy szinten teljes komfortot nyújt. A tágas terasz kitűnő helyet ad a pihenésre, és lelki szemeink előtt már ott látjuk a medencét, dézsát, szaunát is. Különös érték, hogy a tetőtér is teljes értékű a fürdőszobával, nappalival, s két szobájával. Így össze áll a kép, hogy akár két generációs háznak, illetve diákok számára albérletnek is tökéletes választás ez a ház.

Műszaki tartalmában a legújabb követelményeknek megfelelően központi porszívót, napkollektort, puffer tartályt, elektromos redőnyöket és garázskaput, riasztó rendszert és kamerákat, konverteres klímát, központi víztisztítót is találunk. Különös érték, hogy engedélyekkel rendelkező pellet fűtési rendszert is kialakított a gondos gazda, melyhez már csak a kazán beépítése szükséges. A korszerű porotherm téglafalaknak, fal és tető hőszigetelésnek köszönhetően a havi átlag fűtési költség csupán 15 ezer forint, 23 fokos meleg mellett. Mindezt a Pécsi Tudományegyetemtől és a Király utcától 500 méterre egy nyugodt kis utcában. Rátalált egy olyan ingatlanra, amit érdemes megnézni!

Figyelmébe ajánlom befektetőknek, mert az ingatlan társasházzá alakítható, illetve albérletnek tökéletes, jó választás egyetemistáknak, gyermekes és több generációs családoknak egyaránt.
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ037915-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641696


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641696


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 354 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 119,5 millió Ft, négyzetméter ára 948 413 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641696. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.