star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 189 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 988 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 189 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 988 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 189m²


Ár:

129 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Pécs Patacs csendes és keresett családi házas övezetében! Az ingatlan egy 188m2-es, minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező otthon, ideális választás családoknak vagy azoknak, akik egy kényelmes és elegáns otthont keresnek. Az ingatlan elosztása a felső szinten három tágas hálószobából, nappaliból, étkezőből, konyhából, fürdőszobából káddal és zuhanyzóval, valamint külön WC-ből áll.Az alsó szinten pedig egy különleges atmoszférájú billiárd-társalgó, dolgozó-iroda, kondi-szauna-zuhanyzó, mosókonyha és WC-kazánház található.Az ingatlanban minden szoba légkondicionált, és a fűtést egy korszerű Saunier-Duval gázkazán biztosítja, így a lakók komfortérzetéről és energiatakarékosságról is gondoskodva van.Az 988m2-es parkosított kert ideális helyszín a családi kikapcsolódáshoz. A gyermekeknek kialakított kosárplánk és játszóvár garantálja a szórakozást, míg a felnőttek a jacuzziban pihenhetnek és élvezhetik a nyugalmat.Az ingatlanhoz tartozik egy 29m2-es garázs, mely két autó számára biztosítja a parkolást.A ház teljes áramellátását 5 kW-os napelem rendszer biztosítja, amely nemcsak környezetbarát, hanem hosszú távon költségkímélő is.Ez a kellemes otthon minden szempontból ideális választás lehet azoknak, akik minőségi életet szeretnének élni egy nyugodt és biztonságos környezetben.A vételár a TELJES BERENDEZÉST TARTALMAZZA!További információért, megtekintésért várom hívását!

Referencia szám: HZ078167-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652405


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652405

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 189 m², míg a hozzá tartozó teleké 988 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 682 540 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Török Tamara referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652405. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.