star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécsely

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Pécsely

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Pécsely

  • 60m²


Ár:

48 000 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kivételes alkalom!

Kompletten, Vendégháznak átépítve, TELJES berendezéssel eladóvá vált Pécsely legkedvesebb, legromantikusabb vendégháza!

Ajánljuk:
✅ NYARALÓNAK
✅ ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA
✅ VÁLLALKOZÁSI CÉLRA
✅ BEFEKTETÉSNEK

Pécsely 8 km-re Balatonfüredtől és Tihanytól, közvetlen Vászoly szomszédságában, kb 7 km-re a Balatontól, egy gyönyörű medencében fekszik, háborítatlan falusi környezetben, pont olyan NYUGALOMBAN, mint amire manapság olyan sokan vágynak.

FALUSI CSOK igényelhető!

A falu főutcáján, egy korábban NYARALÓKÉNT használt házikó lett átépítve, és üzemel 7 éve VINTAGE HOLIDAY HOME néven VENDÉGHÁZKÉNT. Mágnesként vonz minden romantikára, feltöltődésre vágy CSALÁDOT és PÁROKAT.

Most teljes BERENDEZÉSSEL, használatra készen, AZONNAL birtokba vehetően vásárolhatja meg új tulajdonosa, és élvezheti már benne ezt a NYARAT, vagy akár az EGÉSZ évet.

Amennyiben BEFEKTETÉSI céllal vásárolná meg az ingatlant, és továbbra is vendégházként szeretne belőle jövedelmet termelni, úgy ÜZEMELTETÉSI szerződéssel is lehetősége van ezt megtenni, így TELJES ügyintézés mellett, személyes közreműködés nélkül teheti ezt meg a környék legtapasztaltabb SZÁLLÁSKÖZVETÍTŐ és üzemeltető cégén keresztül segítségünkkel.

Főbb jellemzők:

✅ 60 nm alapterület + 30 nm kerti fészer, NYÁRI KONYHÁNAK kialakítva
✅ 7 éve épült át, TELJESKÖRŰEN fel lett újítva
✅ 2021-ben NAPELEM került telepítésre
✅ KLÍMÁS
✅ Falusi CSOK igénybe vehető
✅ 2 szoba + konyha-étkező + fürdőszoba a főépületben
✅ AUTENTIKUS berendezési tárgyak
✅ Téliesített
✅ Kedves szomszédok
✅ Pécsely központi helyén
✅ Strand 8 km (Örvényes, Tihany)

Néhány vendégértékelés:
„A kis házikó a csodás, apró kertjével teljesen elvarázsolt minket. Két kamasz gyerekünk is csak ámult és örült, hogy itt szálltunk meg. A ház berendezése kényelmes, egyszerre modern és nosztalgikus. Egy falatnyi "toszkán/provancei" életérzés magyar köntösben, magyar emlékekkel, tárgyakkal fűszerezve. Minden adott a pihenéshez. A házigazdák valóban mindenre gondoltak: mécsesek, bor, kávé... Nagyon élveztük ezt a pár napot ott. Ajánljuk mindenkinek, aki egy kis nyugalomra vágyik.” booking.com - Zsolt Magyarország

„Stílusosan berendezett, jól felszerelt, felújított kis házikó. Igazi kis Tündérlak. Minden működött és könnyen kezelhető volt. Gyermekes családnak is ideális, közel a Balatonhoz, mégis nyugodt, falusi környezetben.” booking.com - Zoltán Magyarország

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Mivel ritka bármilyen állandó lakhatásra alkalmas, felújított ingatlan ebben az árfekvésben Pécselyen, így érdemes mielőbb időpontért keresnie, nehogy lemaradjon róla.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Pécsely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618045


+36 30

Ingatlannet kód: NET6618045

Az általad megtekintett eladó pécselyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a pécselyi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.