star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécsvárad

  • 151 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 647 m²

    telek

Vételár:

42,99 millió Ft

Eladó ház Pécsvárad

  • 151 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 647 m² telek

  • Eladó ház Pécsvárad

  • 151m²


Ár:

42 990 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családosok, vállalkozók figyelem!
Ha kiváló állapotú, többgenerációs családi otthont keres, ahol megnyithatja üzlethelyiségét is, ráadásul egy kisipari vállalkozás műhelyei is helyet kaphatnak, megtalálta!
Mindez Pécsvárad központjától 300 méterre csendes zöldövezeti környezetben!

Pécsváradon csendes helyen, a belvárostól 300 méterre üzlethelyiség nyitására is kiválóan alkalmas 3 szintes családi ház eladó. A házzal szemben a parkolási lehetőség megoldott. A kiemelt alagsornak köszönhetően minden szint teljes értékű, az 51 m2-es garázs pedig ritkaság!

Az épület szerkezetileg teljesen ép, a tető jó állapotban van, a fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, ráadásul az épületben az ipari áram is benn van. A tetőtérben a 3 szoba+fürdőszoba együttes biztosítja egy család külön lakóterét, az első szinten pedig a konyha-ebédlő-télikert a nappalival és hálószobával a többgenerációs család közösségi tereként és egy másik generáció otthonaként is kiválóan funkcionálhat. Esetleg a fiatalok az udvarban már külön vonulnának? Ez is megoldható a kerti kis házzal!

A szobákban a parketták cseréje és a festés az elmúlt évben megtörtént. A következő lépés, a külső hőszigetelés, a nyílászárók esetleges de nem szükségszerű cseréje, valamint a napelem rendszer kiépítése lehet, de ezek nélkül is ez az otthon azonnal beköltözhető, megóvott állapotban van.

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata! Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat!

Várom hívását!

Referencia szám: HZ065023-IN


Elhelyezkedés

Pécsvárad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571063


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571063

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pécsváradi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m², míg a hozzá tartozó teleké 647 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42,99 millió Ft, négyzetméter ára 284 702 Ft, ami a pécsváradi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571063. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsvárad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.