star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 206 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 137 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 206 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 137 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 206m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Dunaújvárostól alig 15 km-re, Perkáta egyik csendes, faluszéli utcájában kínálok eladásra egy befejezésre váró, tetőtér beépítéses, felújítandó, összesen 206 nm-es családi házat.A ház alsó szintjén nappali + 2 szoba, konyha, zuhanyzó, wc, előszoba, közlekedő és lépcsőtér helyiségek lettek kialakítva. Az emeleten további 2 szoba, közlekedő, terasz, valamint egy fürdő és wc helyiség található. A tetőtérben egy közel 64 nm-es szoba található, amely akár több szobává osztható meg, így összességében egy nappali + 5 szobás családi házzá alakítható, mely akár nagycsaládosok, vagy összeköltözők számára teljesen ideális megoldás lehet.A házban nagyrészt az ablakokat már műanyag, hőszigeteltre cserélték, így azzal már nem kell foglalkoznia az új tulajdonosnak. A telek 1137 nm, a gázon kívül minden közmű megtalálható az ingatlanban.Távolsági buszmegálló, óvoda, központ 500 m-re található.Az ingatlanban bőven van lehetőség, melyet saját ízlésére alakíthat. FekvéseFejér vármegyében, a Mezőföld keleti peremének völgyekkel szabdalt lösz fennsíkján települt Perkáta, melynek neve kelta eredetű. A település megközelíthető közúton: Budapestről az M6-os autópályán, vagy Székesfehérvárról északi irányból, Dunaújvárosból déli irányból a 62-es főúton. A főút elkerüli a települést, melynek központjába csak a 62 118-as út vezet; Adony és az M6-os felől a 6208-as úton érhető el a község.Jöjjön el és nézze meg saját szemével ezt a sok lehetőséget rejtő ingatlant!


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585330


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585330

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 137 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 121 359 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 62%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.