star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 145 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 220 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 145 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 220 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 145m²


Ár:

72 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ PERKÁTÁN!!CSODÁLATOS OTTHON LEHET CSALÁDJA SZÁMÁRA!

A 3 hálószoba plusz nappalis ház minden igényt kielégít tágas amerikai konyhás nappalival és 2 fürdőszobával rendelkezik (sarokkádas és üvegfalú zuhanyzós), mindkettőben egyaránt található mosógép kiállás és okos tükrök!! A házban 3 wc (melyből egy különálló), kamra és gépház is megtalálható. Az egyik hálószoba közvetlen kertkapcsolatos!!

Leier téglából épült falazata 15 cm külső szigetelést kapott, 10 cm lábazati szigetelés, a mennyezet duplán szigetelt, 15 cm kőzetgyapottal és 10 cm hungarocellel a födém felett. Dupla koszorús! A beton födém kialakításából adódóan a ház tetőtere beépíthető.

Gipszkarton mennyezet van mindenhol.

Műanyag nyílászárói hőszigeteltek. Fűtése gáz cirkóról működő padlófűtéssel, a hálószobákban radiátorokkal került kialakításra. A nappaliban hűtő-fűtő klíma is van. Áramhálózata 3x16 amper!

Minden szobában ledes, távirányítós, bluetooth hangszórós lámpák vannak. A hálószobákban melegburkolatok, a többi helyiségben kerámia járólap van. Minőségi beltéri ajtók!

A kertben kemence, sütögető és kerti tó várja az új tulajdonost, keringető rendszerrel, ajándék halakkal, növényekkel!!

Különös figyelmet kap a privát szféra. A házból kilépve a fedett teraszra egy finn szauna fogad minket. A szauna mellett még egy mosdó helyiség is van tusolóval.

Kerítése: zsalukő+fa lécezés+kovácsoltvas kapuk. Locsoló vízóra is van!
A ház az óvodától 800 méterre, központtól kb 1000 méterre található, csendes utcában beton út mellett.

Perkáta nagyközség Budapesttől nem messze, Székesfehérvár és Dunaújváros között található. Minden megvan a településen ami a mindennapi életvitelhez szükséges!
Ha megtetszett és szívesen megtekintené, hívjon bizalommal!!


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634401


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634401

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 220 m². A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 496 552 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634401. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.