star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 182 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 182 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 85m²


Ár:

17 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

EGYSZINTES RÉSZBEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ PERKÁTÁN!

85 m2-es vegyes falazatú, családi otthont kínálunk megvételre, a település központjához közel (buszmegálló és bolt pár méterre az ingatlantól), aszfaltos utcában.
Az épület az elmúlt 3 évben belsőleg felújításra került (új vezetékek, új műanyag nyílászárók + redőnyök, burkolatok). Szerkezetileg stabil, cserépfedéses, összközműves. Az ingatlanba bevezetésre került a villany (32A), a víz és a csatorna, gázcsonk a telken belül található. Fűtése jelenleg kandallóról üzemel, központi fűtés előkészítése megtörtén, kiállások és a lapradiátorok átvehetőek.

Elrendezése: nappali – étkező, fürdőszoba, konyha és 1 db hálószoba. Az ingatlan folytatásában megtalálható egy 25 m2-es külsőleg megközelíthető jelenleg tároló, amelynek felújítását követően belső megközelítéssel szobaként használható.
1182 m2-es udvara rendezett, körbekerített, 2 utcáról megközelíthető. Gyümölcsfák és egy gyűrűs kút található rajta.

Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634506


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634506

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 182 m². A családi ház ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 210 588 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.