star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pétfürdő

  • 142 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 380 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó ház Pétfürdő

  • 142 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 380 m² telek

  • Eladó ház Pétfürdő

  • 142m²


Ár:

46 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Pétfürdő egyik kedvelt családiházas övezetében, két szintes, 4+1 szobás, két szintes + pinceszintes családiház kis telekkel eladó!
A házba egy fedett előszobán keresztül juthatunk. Innen nyílik az emelti lépcsőház, a nappali, fürdőszoba, hálószoba és a konyha-étkező.
Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba található. A kis kertbe a nappaliból juthatunk.Az épület alatt egy nagyobb pince található.
Az épület felújításra szorul. Az alsó szinten néhány ablak már korszerűsítésre került. A konyhába szép konyhabútort építettek be, a fürdőszobákban új burkolatkok kerültek beépítésre. A szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólap borítás kapott. A burkolatok felújításra ill. cserére szorulnak.
Az épület fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, hőleadás radiátorokon keresztül történik. Homlokzati hőszigetelés még nem történt meg. A tető cserép héjalással, az épület téglafalazattal, betonsáv alapra épült.
Csendes, családiházas lakókörnyezet, közel a központhoz. A belváros néhány perc sétával elérhető.

Maximális állami támogatások mellett ezekkel a kedvezményekkel juthat hozzá álmai ingatlanához:
Falusi CSOK, Babaváró 10.000000,-Ft, Kamattámogatott hitel 15. 000.000,-Ft /3 %, illetékmentesség. Soha nem látott kedvezményekért forduljon Hitel tanácsadónkhoz, aki díjmentes ügyintézéssel segít eligazodni a bonyolult banki folyamatokban. 5 % ÁFA visszatérítést az új tulajdonos igényelheti.

Az ingatlan megvásárolni, megtekinteni csak az Otthon Centrum közvetítésén keresztül, megtekintése kizárólag előzetes időpont egyeztetés után lehetséges.

Hívjon , hogy részletes tájékoztatást tudjunk adni a lehetőségeiről!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Szoba
16m²
Szoba
16m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
8m²
Közlekedő
2m²
Előszoba
3m²
Szoba
1m²
Konyha
7m²
étkező
5m²
Nappali
18m²

Elhelyezkedés

Pétfürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541111


+36 70

Ingatlannet kód: NET6541111

Az általad megtekintett eladó pétfürdői sorház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 380 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A sorház ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 323 944 Ft. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541111. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pétfürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.