star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 597 m²

    telek

Vételár:

82 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 597 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 130m²


Ár:

82 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Fűtés és világítás mindössze 1.700.- Ft-ért havonta!!!

A legmodernebb technikával szerelve a minimális rezsi érdekében!
Csak a PILISHOME ingatlaniroda kínálatában!
Pilis központjának közelében található az ingatlan. Az 597 nm-es telken egy két generáció együttélésére lehetőséget adó 2 lakásos épület kapott helyet. Az első lakás 84 nm-es, 2 szoba, konyha, gardrób, kamra, előszoba, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő beosztású, míg a második lakás 27 nm-es, egy nagy amerikai konyhás nappalit, és egy fürdőszobát foglal magába.
Az épület előtti terasszal szemben egy fix tetőszerkezetű fa pavilon is található, amely jelenleg egy fűtött Lay Z Spa pezsgőfürdőnek ad otthont. A víz 40°C-ig melegíthető. Az időjárástól függően májustól szeptember végéig használható.
A csodálatosan kialakított udvaron mindenki örömét leli, aki élvezi a zöldfelületet, ami azonban nem túl nagy, és nincs sok munka vele. A fele parkosított, míg a másik oldalt térkövek borítják. A felújítás során a térköveket úgy fektették le, hogy a kert hátsó része magasabban legyen, és a kapu felé csökken a szint, így az udvaron soha nem áll meg a víz, még heves esőzések esetén is azonnal az utca felé folyik. A kertbe őszibarackfát és két körtefát, banán- és fügefát, valamint gyönyörű virágokat ültettek.
A garázs 2017-ben épült, szigetelt beton alapra. Igény szerint fűthető. A garázskapu távirányításos, amely a kertkapu távirányítójához csatlakozik, így nincs szükség két külön eszköz használatára. A garázsban vezérelt, éjszakai áram van, melyről akár elektromos autó is tölthető.
A két lakás között található a 19 nm-es dolgozó helyiség, melynek közös fala van mindkét lakással. Külön bejárattal és nyári konyhával rendelkezik. A hideg, meleg vizet és fűtést az első ház biztosítja. Ezen kívül ott van a 2. számú ház gáz központi fűtése, amely így szükség esetén teljesen zavartalanul működik a 2. házban. Később elektromos rendszerré alakítható.
Az ingatlan összközműves. A villany, a vezetékes víz, a gáz és a csatorna be lett vezetve. A kert locsolása fúrt kútról megoldott. Kiépítésre került a napelemes rendszer, mely a hűszivattyús klímákat táplálja. Szaldó elszámolású, így a rezsi nevetségesen alacsony. A tavalyi évben egy év alatt mindössze 20.000.- Ft volt a villanyszámla! Ez kevesebb, mint 1.700.- Ft havonta!!! Ehhez jön még hozzá a leghidegebb téli hónapokban a kb. 10.000.- Ft-os gázszámla.
A ház szigetelése 2017-ben volt, 10 és 20 centiméteres AUSTROTHERM minőségi homlokzati polisztirol szigeteléssel, a lábazat AUSTROTHERM XPS TOP 4 cm vízzáró szigeteléssel. A ház minden oldalán vakolva (festve) van.
A tetőszerkezet 2019 novemberében lett felújítva, állapottól függően megerősítették vagy cserélték a gerendákat, így biztosítva legalább 30-40 évig a kiváló tartást. A tető héjazata minőségi, extra kopás és időjárás álló kiváló minőségű matt cserepes lemez, melynek vastagsága 0,5 mm, súlya mindössze 4,4 kg/nm. Kiválóan alkalmazkodva a kiegyensúlyozott hőmérséklet biztosításához, nyáron esti időszakban nem tartja vissza a meleget és kevésbe szükséges a klíma használata. Télen viszont a kevés napsütés hatására gyorsan átmelegszik és alacsonyabb költséggel tartható a kívánt hőmérséklet. További előnye, hogy természetes módon az eső hatására könnyen tisztul, nem mohásodig, 10-szer könnyebb, mint a cserép, és vele ellentétben abszolút fagyálló.
A födémre a napelem telepítés után 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés került.
A napelem rendszer 2021 tavaszán került kiépítésre, minden szükséges engedéllyel és szerződéssel rendelkezik. Fronius inverterrel szerelt 5 kW-os rendszer szolgálja ki a ház szükségleteit 18 darab panellel kiegészítve. Az inverterre 3 év garancia van, a panelekre további 7 év. A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően 2021-ben 8,11 MWh, 2022-ben 8,22 MWh termelés volt.
A telek minden oldalról zárt, nincsenek szomszéd ablakok a telek és a kert irányába, az utcafrontról a kerítés magassága 180 cm. Mindez teljes nyugalmat biztosít a leendő tulajdonosok számára.
Az első lakrész 1980-ban épült. Alapja szigetelt acélbeton, vegyes falazatú. 2016-ban teljeskörűen fel lett újítva. A felújítás során elsődleges szempont volt az energiahatékonyság kialakítása, minőségi alapanyagok felhasználásával, melyek garantálják a hosszú távú felhasználást. Ekkor kicserélésre került az utcáról bejövő víz, gáz és elektromos áram hálózat, illetve a csatornarendszer is. Az ablakok dupla szigetelésűek, szúnyoghálósok, redőnnyel szereltek. A bejárati ajtó 7 ponton záró biztonsági és szigetelt. A ház védelméről elektromos riasztórendszer gondoskodik.
Burkolatként olasz kerámia lapok, illetve kiváló minőségű laminált padló lett letéve.
A második lakrész könnyűszerkezetes, teljesen új alappal, kívül belül szigetelt. Itt is modern ablakokat és ajtókat építettek be, ugyanolyan stílusban, mint a másik lakrészben. Burkolata olasz kerámia, illetve alászigetelt laminált padló. A fürdőszoba falán kiváló minőségű speciális vízálló vakolat található, amely öntisztító tulajdonsággal rendelkezik, és zuhanyozás után könnyen leöblíthető a zuhanyfejjel. Lélegző tulajdonságának köszönhetően teljesen penészmentes. A szellőzését automatikus ventilátor biztosítja.
A hideg és meleg vizet az első lakásból biztosítják. Fűtése kétféleképpen is lehetséges, egy darab 3,5 kW-os hőszivattyús klíma fűti és hűti a helyiséget, de alternatív megoldásként gázzal is fűthető. Igény szerint akár elektromos rendszerré is átalakítható. Teljesen új csatorna- és vízvezeték rendszerrel lett megépítve.
A ház akadálymentesen lett kialakítva, belső és külső lépcsők, belső magasított küszöbök nincsenek, idősek számára is biztonságos közlekedést tesz lehetővé.


Elhelyezkedés

Pilis


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6588605


Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6588605

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 597 m². A családi ház ára 82 millió Ft, négyzetméter ára 630 769 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.