star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 152 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 781 m²

    telek

Vételár:

85,9 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 152 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 781 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 152m²


Ár:

85 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
2
Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

3 lakrész egy telken, több generáció összeköltözéséhez

Pilis központjától kevesebb, mint 1 km-re helyezkedik el az ingatlan. Az 1781 nm-es teleken 3 lakás található. Az 1-es, egy 75 nm-es, gyönyörűen felújított, nappalit, 2 hálószobát, fürdőt, külön WC-t, és étkezős-konyhát magába foglaló épületrész. A képeken látható konyhabútor és a beépített gépek a vételár részét képezik. A 2-es lakás külön bejárattal, illetve az 1-es lakásból is megközelíthető, 95 nm-es, emeletes. A földszinten található egy hálószoba, kamra, mosókonyha hall-lépcsőház, mely korábban konyhaként üzemelt, és ez a funkciója bármikor visszaállítható, illetve az emeleten 2 háló, külön fürdő, gardrób, közlekedő és egy nagy padlástér található. Az emeleti szint felújítása, kialakítása még folyamatban van, befejezése leendő tulajdonosának feladata lesz. A 3-as lakás 40 nm-es, egy szobát, konyhát fürdőt foglal magába. Az 1-es lakás falazata vert fal, 5 cm-es szigeteléssel, a 2-es tégla, 10 cm-es szigeteléssel, míg a 3-as lakás szintén tégla, de nincs szigetelve. Az épületen a nyílászárók új műanyagok.
Az udvar a kert szerelmeseinek igazi paradicsom. Virágok tömkelegével, baráti összejövetelek tartására alkalmas szaletlivel, kis konyhakerttel csodálatos lehetőséget biztosít mindazoknak, akik szeretnek a kertben dolgozni, pihenni, bulizni.
Az udvaron egy 30 nm-es szerelőaknás garázs is helyet kapott. Ajtaja ugyanúgy, mint a nagykapu, elektromos nyitódású.
Az ingatlan összközműves, a kert locsolása azonban fúrt kútról megoldott. Nagyobb teljesítményű gépek üzemeltetéséhez 3 fázis is rendelkezésre áll.
Az udvarról közelíthető meg a 10 nm-es kazánház. Az ingatlanok fűtése gázkazánnal, illetve az 1-es lakásban plusz alternatívaént kandallóval is megoldott. Az 1-es és 2-es lakásban klíma is fel lett szerelve. A melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik.

Az ingatlan CSOK-ra és hitelre alkalmas. Amennyiben ezekkel a finanszírozási formákkal szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja segíteni.


Elhelyezkedés

Pilis, Jávorka Ádám utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597214


Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597214

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisi (Jávorka Ádám utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 152 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 781 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 85,9 millió Ft, négyzetméter ára 565 132 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.