star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 165 m²

    telek

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 165 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 61m²


Ár:

27 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Tip-top szigetelt téglaház sarki telken, kis rezsivel
Pilis központjától 15 percnyi sétára található az ingatlan. Elhelyezkedését tekintve az utolsó belterületi utca és egy zártkerti utca határolja. A telek 1165 nm-es, teljesen körbekerített, széles utca frontú, aszfalt útról megközelíthető. A kertben dísznövények és gyümölcsfák vannak.
Az épület 2006-ban épült, téglából. Szigetelése 5 cm nikecell, és 10 cm therwoolin. A nyílászárók műanyagok, hőszigetelt üveggel, redőnnyel. Mindezeknek köszönhetően a ház rezsije igen kedvező.
A nyári melegben a gondtalan szellőztetést szúnyogháló biztosítja.
Az épület beosztása nagyon jó. A 3 hálószoba külön bejáratú, míg a konyhából nyílik egy kis kamra, melynek a háziasszonyok látják igazi hasznát. A szobák burkolata laminált padló, illetve padlószőnyeg, míg a konyhában, fürdőben, kamrában járólap van.
Az ingatlanba a villany, a gáz és a csatorna be lett vezetve. A vízellátást ivóvíz minőségű fúrt kút biztosítja, de igény esetén a vezetékes víz is bevezethető az utcáról. A fűtés és a melegvíz ellátás gáz cirkóval megoldott.
Az épület részben alápincézett, melynek lejárata a házon kívülről közelíthető meg. A pince kisméretű téglával kirakott, porszáraz, 14,64 nm alapterületű. Az épület mellett kialakítottak még egy tárolót is, melybe a kerti szerszámok, illetve a kerékpár elhelyezhető.
Az ingatlan tehermentes, az ingatlan nyilvántartásban teljesen rendezett, minden építési dokumentáció rendelkezésre áll. Megvásárlása, mivel zártkerti besorolású, csak készpénzzel lehetséges. Művelésből nincs kivonva, így a 30 napos kifüggesztési idő vonatkozik rá.
Pilis Budapesttől 46 km-re található, ahonnan rendszeres vonatközlekedés indul a Nyugati pályaudvarra. A menetidő Kőbánya- Kispestig 30 perc, míg a Nyugati pályaudvar 45 perc. A járatok a reggeli órákban Budapest irányába, valamint a délutáni időszakban visszafelé kb. 30 percenként indulnak. Autóval szintén egyszerűen megközelíthető Budapest, a nem túl régen átadott M4-es autóútnak köszönhetően, melyen a Ferihegyi reptér 20 perc alatt érhető el.
Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik szeretnének egy csendes, de jó infrastruktúrával felvértezett helyen lakni. Akiknek fontos a jó levegő, az, hogy a saját rendezett kertjük legyen, ahol gyümölcsöt, esetleg konyhakerti növényeket termeszthetnek, ahol családi-baráti összejöveteleket, főzéseket rendezhetnek. Ha Ön is olyan ingatlant keres, ahol egyben akarja élvezni a vidéki élet nyugalmát azzal a pezsgéssel, amit Budapest közelsége jelent, és mindezt nagyon jó ár-érték arányban, ne keressen tovább, megtalálta! Hívjon és már mutatom is!


Elhelyezkedés

Pilis


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607213


Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607213

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 165 m². A családi ház ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 457 377 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.