star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 168 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 879 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 168 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 879 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 168m²


Ár:

87 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Pest vármegye, Pilis családi házas övezetében 87000000 Ft-os Irányáron,168 nm-es, tégla építésű, mediterrán típusú családi ház eladó. Építés éve: 2005. A kényelmes és elegáns otthonban megnyerő belső tereket alakítottak ki. Helységlista: 3 szoba, nappali, konyha, kamra, étkező,folyosó, gardrob, fürdőszoba, 2db.wc,háztartási helyiség és a belső bejáratú 2 állásos garázs, tágas,fedett terasszal. A burkolatok kerámia lap és laminált padló. Energetika: átlagos gázfogyasztás: 120 m3, áram fogyasztás 2oo kWh. Fűtés gázcirko, radiátorokkal és padlófűtéssel, a nappaliban épített kandallóval. Komfortnövelő a szobánként felszerelt hűtő-fűtő Split Klíma, valamint egy külső egység. Műszaki felszereltség továbbá: központi porszívórendszer kiépítve, riasztó és kamerarendszer, kaputelefon, távirányítású kapu. A kert parkosított, fúrt kúttal, automata öntözőrendszerrel. FŰTÖTT kutyakennel, sütögető és kiülő mind a lakók kedvében járnak!
Az ingatlan per és tehermentes, nyugodt környék a természetvédelmi terület szomszédságában. Közlekedési szempontból kiváló adottságok. Tekintse meg ezt a vonzó ingatlant és szeressen belé! Várom megtisztelő érdeklődését akár hétvégén is. Széles körű ingatlanközvetítő szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.


Elhelyezkedés

Pilis


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630992


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630992

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 879 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 517 857 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630992. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.