star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 209 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 209 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 137m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

***Családi Ház Eladó Pilisen - 137 nm, 1209 nm telekkel ***

Eladásra kínálok egy a 2001-ben épült, 137 nm-es, nappali plusz négy szobás családi házat Pilisen. Az épület C-200-as típusú könnyűszerkezetes gyorsház.

Praktikus beosztásával, tetőtér beépítésével és könnyűszerkezetes építésével kiváló lehetőséget kínál egy új otthon megteremtésére.

A földszinten nappali + 2 szoba, konyha, kamra, külön fürdő és wc, míg az emeleti részen 2 nagy szoba - melyekből akár még újabb 2 szoba kialakítható - valamint egy wc helyiség lett kialakítva.

Az ingatlanban jelenleg nincs fűtésrendszer kiépítve, azonban a víz, villany, és csatorna bekötésre került, a gáz pedig a telken belül található, ezáltal az új tulajdonos kedve szerint alakíthatja ki a fűtési rendszert.

A könnyűszerkezetes felépítés miatt az épület könnyen és gyorsan alakítható, így az új tulajdonosoknak csak a fantázia szabhat határt az átalakításoknál.

Az ingatlan napfényes, ám figyelembe véve, hogy külső-belső felújítás szükséges, remek alapot nyújt azok számára, akik saját ízlésüket és stílusukat szeretnék az új otthonukba belevinni.

A ház utcai nézetű, környezete barátságos, a szomszédok kedvesek.

A hatalmas, 1209 nm-es telek több célt is szolgálhat, lehetőséget biztosítva többek között gazdálkodásra, kertészkedésre vagy akár egy bővítésre is. A telek ketté van választva, az első rész majdnem teljes egészében térkövezve van, a hátsó részen pedig házi kert kialakítására van lehetőség.

Pilis városában az infrastruktúra kiváló, minden fontos létesítmény a közelben található. Az itt élő közösség barátságos, a környezet pedig nyugodt és biztonságos, ami ideális otthoná teszi ezt az ingatlant családok, természetkedvelők és azok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel mindenhez szeretnének élni.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, azonnal birtokba vehető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, várom hívását!

Referencia szám: HZ048068-IN


Elhelyezkedés

Pilis


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651371


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651371


Az általad megtekintett eladó pilisi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 209 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 262 044 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.