star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 202 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 697 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 202 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 697 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 202m²


Ár:

34 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1900
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladó egy különleges ingatlan, amely három különálló házat foglal magában egyetlen telken belül, így alkalmas több generáció együtt, mégis külön élésére. A házak teljesen felújítottak, beleértve az új tetőket is, ami garantálja az új tulajdonos számára a gondtalan beköltözést és hosszú távú otthon biztosítását.

Az ingatlan nem csak a felújított állapota miatt kiemelkedő, hanem azért is, mert ritka lehetőséget nyújt nagyobb családoknak, akik közösen, de mégis különálló lakrészekben szeretnének élni. Minden ház modern kényelmet és magánéletet biztosít az ott élőknek, miközben közös térben osztozhatnak, ami erősíti a családi kötelékeket anélkül, hogy feláldoznák egyéni terüket.

Ez az ingatlan kiváló választás azok számára, akik egy nagyobb család tagjai, vagy akik szeretnék kihasználni az ingatlan adottságait befektetésként, például kiadás útján. Az elhelyezkedés tökéletes közelséget biztosít a városi infrastruktúrához, miközben megőrzi a privát, csendes környezetet, ami elengedhetetlen a pihentető otthoni élethez.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen egyedülálló ingatlan tulajdonosa lehessen, amely több generáció számára képes otthont biztosítani, miközben az önállóság érzését is megőrzi. Ha kérdései vannak, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Referencia szám: HZ077187-IN


Elhelyezkedés

Pilis


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658982


+36 20

Ingatlannet kód: NET6658982


Az általad megtekintett eladó pilisi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 202 m², míg a hozzá tartozó teleké 697 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 173 218 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.