star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisjászfalu

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Pilisjászfalu

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Pilisjászfalu

  • 66m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Ide csak be kell költözni mivel már minden elkészült.
A pilisjászfalui Somlyó Lakóvölgy tetején eladó egy napfényes, bruttó 75 nm nettó 62nm-es ikerházfél, panorámás, 400nm-es saroktelken.
A lakás déli tájolású, nagyon világos, szinte mindig valahonnan besüt a nap, de ennek ellenére a vastag, jól szigetelt falaknak köszönhetően nyáron sem melegedik túl, és télen is könnyen kifűthető.
A melegvízről és fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik. A szobákban radiátor, a többi helyiségben padló fűtés lett kiépítve. A nappaliban és a szobákban kaindl aquapro vízálló laminált padló van, a többi helyiségben járólap található. Az ingatlan egy éve lett átadva(2022, március), azóta kialakításra került a bejárati ajtó előtti pihenő, a hozzátartozó lépcső, valamint egy 20 méter hosszú támfal, a tetején antracit színű tábláskerítéssel, melynek köszönhetően az egész telek síkra lett töltve, így minden szeglete maximálisan kihasználható. A telek a másik oldali utcafrontja csak részben zárt, itt egy "játszókert" lett elkerítve a gyerekeknek, drótfonat kerítéssel, melyben gyümölcsfa csemeték növögetnek és idén tavasszal a földmunkák befejeztével elkezdődött a füvesítése is. Terv szerint ide is táblás kerítés került volna, miután megépült az autóbeálló és a telek sarkában egy kerti pavilon (gyönyörű kilátás nyílik innen a szemközti lankákra).
Az ingatlantól pár háznyira már a Pilisi Parkerdő kezdődik, így a természet közelségére vágyóknak tökéletes választás anélkül, hogy el kelljen szakadniuk Budapesttől, hisz a vonat fél óránként indul a Nyugatiba.
A községben van szép, felújított óvoda ,bölcsi, és általános iskola is. A lakóvölgy közössége túlnyomóan kisgyerekes családokból áll, segítőkész, összetartó közösség.
Érdemes megnézni, szép otthon .
Az ár irányár !


Elhelyezkedés

Pilisjászfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6510600


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6510600

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pilisjászfalui ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 984 848 Ft, ami a pilisjászfalui átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510600. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisjászfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.