star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisszentiván

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

179,5 millió Ft

Eladó ház Pilisszentiván

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Pilisszentiván

  • 240m²


Ár:

179 500 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Ha egy olyan idilli otthont keres, amely műszakilag és esztétikailag a kor elvárásainál túlmutatóan egyaránt fel lett újítva, ahol a korszerű energetikai szempontokat helyezték előtérbe, majd luxus kategóriába emelték, akkor ezt látnia kell! Ha mindezt egy csendet, nyugodt, természethez közeli környezetben képzeli el, akkor megtalálta, amit keresett!

Adott egy 1983-ban épült, 3 szintes, bruttó 240 m2-es családi ház, Pilisszentivánon, amely egy 670 m2-es telken áll.

A teljeskörű felújítás során sikerült ötvözni a város impulzivitását és modernizmusát a vidék nyugalmával és stabilitásával.

A családi ház déli fekvésű, így kellemesek benne a fényviszonyok. A hatalmas ablakoknak, teraszoknak köszönhetően fényárban úszik.

Az ingatlant jól átgondolt térelosztás jellemzi: az utcaszinten kerültek kialakításra a kiszolgáló helyiségek, úgy, mint garázs, tároló, mosókonyha, rekreációs-wellness szoba, szaunával.
Az 1. szint ad helyet a család életterének: konyha-étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba.
A 2. szinten kapott helyet 3 hálószoba, gardróbbal, illetve még egy fürdőszoba.

Az 5 szobás családi ház az újjászületés alkalmával prémium minőségű fal- és padlóburkolatokat, szanitereket kapott. Modern külső és belső nyílászárók kerültek beszerelésre.
A fűtésről hőszivattyús mennyezetfűtés gondoskodik.

A konyhát a beépített konyhagépek teszik praktikussá és teljessé, melyek árát a vételár magába foglalja.

Igény szerint, külön megállapodás alapján, az eladó vállalja a lakberendezést is.

A 670 m2-es kert kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, amelyet akár nagyobb telekkel is megvásárolhat – 1420 m2. Ebben az esetben a vételár 210 000 000 Ft.

A ház elosztása révén a luxust, a kényelmet szeretők, valamint a nagycsaládosok számára is tökéletes választás.

Az ingatlan megvásárlásakor igénybe vehető új építésű lakáshitel, illetve zöldhitel.
Hitelfelvétel, illetve jogi ügyintézés kapcsán is szakértőkkel állok rendelkezésre.
Bővebb tájékoztatásért, megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!

Varga M. Judit
+36 20 311 94 05


Elhelyezkedés

Pilisszentiván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6462508


+36 20

Ingatlannet kód: NET6462508

Az általad megtekintett eladó pilisszentiváni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 179,5 millió Ft, négyzetméter ára 747 917 Ft, ami a pilisszentiváni átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462508. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.