star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 141 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 584 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 141 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 584 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 141m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség!!

Eladó Pilisvörösvár szívében, kiváló helyen, nagyon szép telken egyedi adottságokkal rendelkező 2 különálló, jól karbantartott, 1973-74-ben épült téglaház, 2 külön (szeparálható) bejárattal.
Ideális választás összeköltöző családoknak, akik szeretnének közel lenni egymáshoz, de mégis megőrizni a privát teret.Az ingatlan kiemelkedő jellemzői: 2 iskola szomszédságában helyezkedik el, élelmiszerbolt, gyógyszertár, üzletek, buszmegálló közelségében.
A vasútállomás pár percre található, ahonnan az Aquincum 11 perc, a Nyugati-pályaudvar 24 perc alatt érhető el.A nagyobb ház 10 centiméteres szigetelőanyaggal van körbeszigetelve, de a pár éve lecserélt tetőszerkezet és a nyílászárók is (hő és hang) szigeteltek.
A kisebbik ház hátulsó frontrésze is 10 cm-es szigetelést kapott. Mindkét ingatlan fényes, nagy panorámaablakokkal rendelkezik.Központi helye a télikerttel/terasszal/kerttel egybenyitható nappali.
A ház nettó hasznos alapterülete a télikerttel együtt 96,7 m2.A ház gázfűtésű, de könnyen átalakítható légfűtésűre, mert rendelkezik az ehhez szükséges vájatokkal.
A ház alatt van egy pince és egy borospince is.
A kisebbik ház:
Nettó hasznos alapterülete 44,4 m2, belmagassága 230 cm.
Panoráma ajtóval és extra nagy sütővel ellátott, csodálatos cserépkályhával fűthető.
A kert:
A mérete alkalmassá teszi hobbi- és konyhakerti felhasználását is, egy 3x3 méteres, egész nap fényárban úszó pavilon pedig kellemessé varázsolja a pihenést.
A vízellátás fúrt kútból is lehetséges.

A ingatlan per- és tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehetők.

Referencia szám: HZ045632-IN


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár, Szabadság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566178


+36 30

Ingatlannet kód: NET6566178


Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári (Szabadság utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 141 m², míg a hozzá tartozó teleké 584 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 631 206 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Csillag Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566178. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.