star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 256 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 440 m²

    telek

Vételár:

318 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 256 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 440 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 256m²


Ár:

318 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Pilisvörösvár legkedveltebb, újszerű kertvárosias részén rendkívül csendes de a központhoz még is közeli utcájában,exkluzív, kívül és belül egyaránt elképesztően színvonalas, mintegy 260nm-es újszerű, alapvetően 2005-ban épült de pár éve teljesen felújított, rendkívül nívós megjelenésű és csúcs színvonalú műszaki tartalommal bíró egy szintes családi házat. A ház megépítése során külön hangsúlyt helyeztek az élhető, nagyméretű, világos terek kialakítására, valamint minden helyiségben óriási nyílászárok biztosítják a természetes fényt.
Az utcafront irányába helyezkedik el a három állásos garázs ahonnan a házba is be lehet jutni. Hatalmas nappali, részben szeparált konyha és étkező együttes közvetlen fedett és egy másik nyitott teraszkapcsolattal, valamint négy szoba , két fürdőszoba, tárolók, gardrób és kazánhelyiség-mosókonyha beosztású.
A fűtés-hűtés hőszivattyús rendszeren keresztül történik, minden helyiségben saját állítási lehetőséggel, az összes nyílászáró korszerű, hőszigetelt műanyag, az árnyékolásukról minden esetben redőny szúnyoghálóval gondoskodik. A tetőre napelemek is felszerelésre kerültek. A hálószobákon kívül mindenhol drága, nagyméretű lapok a padlóburkolatok, az elképesztő méretű fürdőszobában jakuzzi és épített zuhany biztosítja a kényelmet.
A mesés, botanikus varázs kertben öntöző és csöpögtető rendszer illetve automata fűnyíró rendszer került kiépítésre, gyepszőnyeggel borított elképesztő örökzöldekkel tarkított.
Az egész ingatlan teljesen körbenapozott beleértve a házat is. Nagyon kellemes, exkluzív, nagyvonalú és harmonikus érzés az ingatlanban lenni.
Ha kimondottan hangulatos, rendkívüli adottságokkal bíró, csendes de mégis újszerű kertvárosias környezetben keres világos és nagyon színvonalas megjelenésű és kialakítású, csúcs minőségű, modern, újszerű, egy szintes házat lenyűgöző kerttel, akkor bizton állíthatom, hogy megtalálta amit keresett.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
14.07m²
Szoba
15.37m²
Fürdőszoba
12.5m²
Gardrób
6.51m²
Fürdőszoba
4.07m²
Szoba
15.07m²
Fürdőszoba
20.02m²
Közlekedő
16.6m²
Nappali
40m²
étkező
19.1m²
Kamra
2.44m²
Konyha
13.02m²
Közlekedő
4m²
Előszoba
5m²

Elhelyezkedés

Pilisvörösvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574048


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574048

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 256 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 440 m². További jellemzői: az építés éve 2005. A családi ház ára 318 millió Ft, négyzetméter ára 1 242 188 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574048. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.