star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 280 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 280 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 75m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, FÖLDSZINTES HÁZ PILISVÖRÖSVÁRON

Pilisvörösvár központjához közel, csendes, hangulatos utcában kínálunk egy sík telken újonnan épülő, praktikus beosztású kertkapcsolatos modern családi házat. A településképhez igazodó, oromfalas, nyeregtetős ház észszerű méretének, energiatakarékos fűtési megoldásainak és a korszerű építőanyagoknak köszönhetően gazdaságosan működtethető.
Az oldalhatáros, előkertes, 89,5 m² bruttó, 70 m² nettó méretű ház beosztása: előtér, nappali, konyha, étkező, szoba, szoba, közlekedő, fürdőszoba, WC. A házhoz egy 11,3 m-es terasz kapcsolódik.
30 cm YTONG-falazat, 12-15 cm grafitos hőszigetelés, a bejárat felőli homlokzat és a hátsókert felőli homlokzat egy részén esztétikus kőburkolat, Bramac betoncserép-fedés. Az épület tájolása és a tető dőlésszöge optimális lesz napelem telepítésére. Split fűtő-hűtő klíma, NOBO paneles elektromos fűtés. Fehér-szürke design.
Az építkezés elkezdődött. Átadás: 2024 vége.
Használja ki a CSOK Plusz, a 3%-os kamattámogatott hitel, a vagyonszerzési illetékmentesség és a Babaváró hitel lehetőségeit!

Az ingatlan elhelyezkedése ideális: üzletek, bölcsődék, óvodák, iskolák, buszmegállók 5-15 perces sétaútra. Vasútállomás 20 perc gyalog.
Pilisvörösvár járási központ, bölcsődékkel, óvodákkal, iskolákkal, gimnáziummal, zeneiskolával, üzletekkel, kulturális létesítményekkel, szakorvosi rendelővel, kirándulási útvonalakkal, gyönyörű tavakkal, mindössze 12 km-re Óbudától.

EZ EGY ENERGIATAKARÉKOS, SZÉP HÁZ LESZ JÓ HELYEN!
Ajánlom családoknak, pároknak, egyedülállóknak egyaránt.

Csapjon le erre a kedvező ajánlatra, mert nem épül jelenleg más hasonló méretű új ház Pilisvörösváron!

Bővebb információért kérem keressen!

HEXI INGATLAN - OTTHON A PILISBEN


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár, ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, FÖLDSZINTES HÁZ PILISVÖRÖSVÁRON


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611293


+36 20

Ingatlannet kód: NET6611293


Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári (ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, FÖLDSZINTES HÁZ PILISVÖRÖSVÁRON) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 280 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Hajas Gabriella referens a Hexi Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.