star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 140m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Háromszintes családi ház eladó Pilisvörösváron! A város szívében, mindenhez közel, de mégis csendes mellékutcában eladó egy 300 nm-es telken lévő, 140 nm-es családi ház. Az osztatlan közös telek hátsó részén található az ingatlan, kizárólagos kerthasználattal. A kertben veteményes, gyümölcsfák, és egy nagy 4,6 m átmérőjű kerek medence található, mellette kisebb játszótér hintával. A lakóterület beosztása: A földszinten tágas előszoba, felszerelt, gépesített konyha étkezővel, valamint kádas fürdő, kazánház található. Az emeleten két hálószoba, gardrób, WC található. Az egyik szoba teraszkapcsolatos, déli tájolású. A tetőtér részben beépített, itt további egy szoba van kialakítva, a fürdő előkészítése megtörtént, a vizet kiépítették, további háló is kialakítható. A nyílászárók egy részét 2 éve kicserélték. Ajánlom családosoknak, összeköltözőknek az ingatlant, szinte minden sétatávolságban található. Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, keressen, akár hétvégén is! Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: Three storey detached house for sale in Pilisvörösvár! In the heart of the town, close to everything, but still in a quiet side street, a 140 sqm family house for sale on a 300 sqm plot. The property is located at the back of the undivided common plot with exclusive use of the garden. The garden has a vegetable garden, fruit trees, a large 4.6 m diameter round swimming pool and a small playground with swings. Layout of the residential area: On the ground floor there is a spacious entrance hall, fitted kitchen with dining area, bathroom with bath, boiler room. Upstairs there are two bedrooms, a walk-in wardrobe and a toilet. One room has a terrace, south facing. The attic is partly built-in, with one more room, the bathroom is prepared, the water is installed, and there is also a possibility to build an additional bedroom. Some of the windows and doors were replaced 2 years ago. I recommend the property to families, people who want to move in together, almost everything is within walking distance. If the advertisement aroused your interest, please contact me, even on weekends! The floor plan and details are for information only.


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658650


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658650

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 286 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lakatos Mária referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.