star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pitvaros

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 798 m²

    telek

Vételár:

13,6 millió Ft

Eladó ház Pitvaros

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 798 m² telek

  • Eladó ház Pitvaros

  • 170m²


Ár:

13 600 000 Ft

Építés éve
1900
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Pitvaros igen szép múltú korábbi vendéglátó helye, a Mezőhegyesi úton. Ingatlan nyilvántartásban "Kivett lakóház, udvar, italbolt" néven szerepel. Maga az épület régi építésű, de szigetelt, száraz falazattal rendelkezik - bár a tető hibájából adódóan több helyen beázik. Pillanatnyilag gázkonvektoros fűtési lehetőség adott, azonban meg vannak a kémények ahhoz, hogy hagyományos kályha, kandalló beállításával alternatív fűtési módok lehetőségeit is megteremtsük. A házban vendéglátásra alkalmas női-és férfi toalet mellett, fürdő is van.

Az ingatlan közvetlen szomszédságában - 2,5 millió Ft-ért - szintén eladó egy sarki telek (  ), így egyben sokkal szélesebb lehetőségeket tudnak nyújtani - egyben megszerezve - az ingatlanok.  

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla + vályog


Elhelyezkedés

Pitvaros, Mezőhegyesi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6406120


+36 30

Ingatlannet kód: NET6406120

Az általad megtekintett eladó pitvarosi (Mezőhegyesi út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 798 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 13,6 millió Ft, négyzetméter ára 80 000 Ft. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406120. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pitvaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.